Herni PC
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Herni PC
pokud je už rozhodnutý, že vyhodí peníze tak ho nechte
a vleze se to do case

Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
Protoze evidentne si to skládal sám a moc tomu asi nerozumí. Kobliha se dá taky naplnit bahnem, ale pochybuju ze by sis jí koupil. No comment at se vyjadrí tazatel.
edit: sestava neni dobrá, ale a do case se to vleze dokonce i seno tam muzes nacpat
ach opet hazení hrášku do zdi, ze ja se namaham. 
edit: sestava neni dobrá, ale a do case se to vleze dokonce i seno tam muzes nacpat

Drei ma pravdu, aby sis urcil limit a pak se o moznostech da diskutovat. Par postrehu na zacatek:
- uz zminovana pamet, 16GB je sice tak akorat obecne do PC. Otazka jestli ty 2k co platis ted navic nevrazit do neceho jinyho - preci jenom casem bude snazsi dokoupit modul pameti (az nebude stacit) nez menit jine komponenty (MB, GK...)
- chybi mi tam SSD disk. Kdyz uz jsi v tehlech cenovych hladinach, tak bych o nem alespon uvazoval (pro plynulost OS) - napr. udelat variantu s/bez SSD
- malokdo dneska mechaniku vyuzije, ale prijde mi to v dnesni dobe casto jako vyhozenych par stovek (ale to muze byt individualni)
- GK je na vetsi diskuzi, ja bych do ni asi investoval o neco vic a treba v hladine okolo 30k mi prijde rozumny ok u GK nekde okolo 7-8k.
Jinak mi to neprijde, ze by bylo vse spatne, ale urcite tam jsou veci, o kterych se da jeste diskutovat a eventuelne je udelat jinak.
- uz zminovana pamet, 16GB je sice tak akorat obecne do PC. Otazka jestli ty 2k co platis ted navic nevrazit do neceho jinyho - preci jenom casem bude snazsi dokoupit modul pameti (az nebude stacit) nez menit jine komponenty (MB, GK...)
- chybi mi tam SSD disk. Kdyz uz jsi v tehlech cenovych hladinach, tak bych o nem alespon uvazoval (pro plynulost OS) - napr. udelat variantu s/bez SSD
- malokdo dneska mechaniku vyuzije, ale prijde mi to v dnesni dobe casto jako vyhozenych par stovek (ale to muze byt individualni)
- GK je na vetsi diskuzi, ja bych do ni asi investoval o neco vic a treba v hladine okolo 30k mi prijde rozumny ok u GK nekde okolo 7-8k.
Jinak mi to neprijde, ze by bylo vse spatne, ale urcite tam jsou veci, o kterych se da jeste diskutovat a eventuelne je udelat jinak.
Proboha, co to je? Pokud je to teda pevně rozhodnutý a nemá smysl se tu dohadovat, jen nahodím sestavu, která má 2x vyšší herní výkon a zdekuju se..
http://www.czc.cz/e5t3bqk37eiu78pi7tuhe2g52e/seznam
Je tam o 1000 levnější procesor, pokles výkonu nulový.
o 500 levnější deska - opět, změna nulová.
chladič stačí box, v pohodě procesor uchladí a není to ani žádný vysavač - ušetřeno 850
8GB stačí na všechny dnešní hry, až nebude, doplní se. ušetřena 1000
grafika vyměněna za gtx970 - skoro dvojnásobný výkon, jen o polovinu vyšší cena
přidán ssd - odezva systému někde jinde
skříň vyměněna o pár stovek dražší, ale na vyšší úrovni.
nižší cena, vyšší výkon. Nevím, co víc řešit.
http://www.czc.cz/e5t3bqk37eiu78pi7tuhe2g52e/seznam
Je tam o 1000 levnější procesor, pokles výkonu nulový.
o 500 levnější deska - opět, změna nulová.
chladič stačí box, v pohodě procesor uchladí a není to ani žádný vysavač - ušetřeno 850
8GB stačí na všechny dnešní hry, až nebude, doplní se. ušetřena 1000
grafika vyměněna za gtx970 - skoro dvojnásobný výkon, jen o polovinu vyšší cena
přidán ssd - odezva systému někde jinde
skříň vyměněna o pár stovek dražší, ale na vyšší úrovni.
nižší cena, vyšší výkon. Nevím, co víc řešit.
Diky mmfmoc uz jsem si tu pripadal jako blázen 

- morik242
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Proč? Nikdo neříkal, že nemáš pravdu, já s tebou souhlasím, ale tazatel se ptal jestli se to do té Case vleze - Vleze tak otázka vyřešena a jestli je tak paličatej a nedá na rady všech tady, tak je to jeho problém.
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
- Mark Twain
- Mark Twain
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 4098
-