Chlazení
Re: Chlazení
Teď už chápu, ale základní deska je ZD, ZK je zvuková karta. A teplotu ZD (nebo MB) neřeš, pokud nejde o chipset, tak nemá šanci se přehřát.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
testy dopadly lépe než jsem čekal, ale když jsem hrál Far cry 4 na vysoký detaily 1920x1080 stabilní fps byla teplota jader větší, možné vysvětlení je že ješte jsem neměl hw monitor.
Tak ještě řekni, jak jsi zjistil, že ta teplota byla vyšší a pak to můžeš zamknout.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Teplota je naprosto super...
Ptal jsem se ješte na ventilátor. Sledoval jsem teplotu CPU přes intel extreme tunning utility a nebo ohřáty vzduch zustával ve skříni a nestíhal odproudit ven, a tak se začala pomali zvyšovat teplota okolní zakladní desky a cpu.
Bohužel typ ventilátoru Ti neporadím, od toho jsou tu jiní odborníci.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 2689
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
18 dub 2025 11:01