Windows 7 se 768 MB ram, půjde ? Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Petr Škorec
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Windows 7 se 768 MB ram, půjde ?

Příspěvekod Petr Škorec » 20 úno 2015 19:34

Gamer286 píše:Tak ram už jsem sehnal teď je problém v instalaci (w7 mám na flashce) už jsem se v tom trochu hrabal ale nevím jestli dobře každopádně žádám o řadu při instalaci, na co tu mám kliknout? Děkuji.

Boot device priority a tam nastav jako první bootování z USB flash.
PC1: Intel i5 4460 Haswell, 16 GB RAM, 240GB SSD, 2TB HDD, GTX 960 4GB GDDR5.
PC2: Intel i5 11400F Rocket Lake-S, 16GB RAM, 256GB SSD M2, 1TB SSD M2, GTX 1660 6GB GDDR6
Notebook: Lenovo B590, i3, 4GB ram, 500 GB HDD
Notebook: Dell C610, Pentium III 1,1ghz, 256MB ram, 20GB HDD

Reklama
Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Windows 7 se 768 MB ram, půjde ?

Příspěvekod Myloš » 20 úno 2015 21:44

Oxxid píše:Musim souhlasit, existence anti-spamu na Seznamu zacina existenci tlacitka spam a bohuzel tim i konci, kdyz se prihlasim do sve schranky na Seznamu (jiz dlouho nepouzivam), je tam stovky a stovky Spamu...

Musím nesouhlasit. Jak si ho vychováš, takového ho máš. Naučil jsem se spam mazat v režimu smazat jako spam a jak píšu o něco výš – pamatuji opravdové záplavy spamu, ale takhle mi jich přijde jeden dva do dne, někdy ani to ne. Lepší, než kdyby to mazalo i to, co nemá (jako tomu bylo ((stále je??)) u gmailu). A to je moje e-mailová adresa hodně profláklá, protože ji používám někdy od konce 90. let jako hlavní adresu, se kterou se nikterak netajím (jen málokde se registruji pod vedlejší adresou, ale ta je taky u Seznamu (email.cz) a všechno si z ní nechávám automaticky přeposílat.
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”