Nicméně by mě ještě zajímalo,jak by teda podle tebe probíhala reklamace např.grafické karty již přetaktované z výroby.Nebyla provozována dle doporučených údajů tak sbohem.

Musí být nějaký limit stanoven, proto říkám, že taktování je na vlastní riziko a když si ho odpálíš, neseš za něho zodpovědnost ty a ne výrobce. Výrobce nemůže za to, že to taktuješ hlava nehlava. To není, že to přetaktuješ na 4 GHz, vyletí ti to do povětří, přijdeš na reklamaci a oni ti s úsměvem a mávnutím rukou procesor vymění a řeknou: "Vždyť pro nás to nic není, mi to asi děláme zadarmo, tady si vycucáme z prstu kousek křemíku a v továrně z toho vyrobíme procesor"...behavioralista píše:Já si tomu budu věřit už jen z principu odemčených násobičů a K-procesorů a ty si věř čemu chceš.
Nicméně by mě ještě zajímalo,jak by teda podle tebe probíhala reklamace např.grafické karty již přetaktované z výroby.Nebyla provozována dle doporučených údajů tak sbohem.
M4nson píše:No, po tom, co jsem se dozvěděl, že taktováním ztratím záruku, tak se tomu možná i vyhnu.
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 14 hostů