to eště ani nevíš o těch škodlivých vlnách co vypouští crt ...jak ste přišli že na velký LCD se z blízka ne něj špatně dívá?? maximálně trochu víc točíš hlavou...dyž máš na to HW aby si moh smažit na tak velký rozlišenítak proč ne akorát ten co si koupil asi už nezesvětlíš a když jo tak bude oprava dražší než novej monitor
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Jednoduše. Prostě jsme u toho dřepěli, čuměli do toho, jak do bolavý pr.ele a posmívali se kecům o škodlivosti obrazovek. Najednou je nám čtyřicet a víc, kapeme si do očí svinstva, aby nás nepálily, když koukáme do CRT a na klofáku máme pověšený brejle, protože jsme byli hróóóóózně moc chytrý a nikomu (a hlavně ničemu) nevěřili
Tak parada .... dneska mi prisel novej kabl a obraz je diky nemu ostrej jak blazen. To sem necekal, ze se to az takhle rapidne zlepsi. Konecne si muzu nastavit 100Hz a vic coz sem driv kvuli rozmazanosti nemohl.
Zdravim vás borci na elektroniku . Koupil jsem nový pc a nemůžu přijít na doufám drobný problém. Když zapnu pc monitor naběhne v tmavých barvách . Občas se mi stalo že to nenaběhlo vůbec a musel jsem dát restart pc. Připojeno DisplayPort 1.4 . Neměl...
Poslední příspěvek
Tak problém byl v kabelu . Koupil jsem nový a vše v pohodě. Jak je možný že se takhle kabel poškodí? Nebo jinak , jak je možné že to na půl fungovalo?
chtěl bych poprosit o pomoc se sestavením nového PC + monitoru. Dlouho jsem jel jen na konzolích (naposled PS5), ale teď bych rád přešel na PC a dohnal, co jsem zmeškal.
Co od sestavy čekám:
• hraní v 1440p
• žánrově hlavně strategie...
Poslední příspěvek
Možná ještě jedna věc. V biosu jsou profily chlazení procesoru - otáček ventilátoru-ů. Jak to máš nastaveno? Nevím konkrétně jak u tvé desky, ale u sebe jsem třeba nastavoval křivku chlazení ručně. Přednastavené profily mi neseděly.