VETRAK U ZDROJE
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: VETRAK U ZDROJE
Marfy nejspíše myslí, že při náročných aplikacích může PC zatuhnout, nebo padat, či dělat jiné neplechy.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Blue Spirit píše:Zao nejspíš nemyslí Bod obnovení ale zálohu při čištění registů CCleanerem. Hledej toto, viz screen.
jo to je to kouzelný slůvko na kterým sem si nemohl vzpomenout ale myslím že se to dalo pochopit
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
aha... to presne mi to dela :)... zatuhne a spadne... :( nejspis koupim novej zdroj... co se da delat... 

Svasik
Jak koukám, tak není všem dnům konec...
Jak sem rikal, tak obcas se mi komp kousnul a neslo nic delat. Ted sem ho po jednom takovym kousnuti vypnul. Kdyz sem ho zapnul... tak nez naskocily ikony na plose, lista atd... tak to trvalo pomerne dlouho. Potom naskocila lista, ktera jako by byla u w 98 (mam Xp). Navic se na ni nezobrazuji otevrena okna,nejde se pripojit na net a nejde kopirovat ... tudiz zalohovat
.
Uz me to pekn stve... tak sem se rozhod ze koupim 400watovej zdroj a reinstaluju winy xD. Ale potreboval bych provest nakou zalohu... ale to nejde :(. Tak pls poradte co bych moh delat. Dik
Jak sem rikal, tak obcas se mi komp kousnul a neslo nic delat. Ted sem ho po jednom takovym kousnuti vypnul. Kdyz sem ho zapnul... tak nez naskocily ikony na plose, lista atd... tak to trvalo pomerne dlouho. Potom naskocila lista, ktera jako by byla u w 98 (mam Xp). Navic se na ni nezobrazuji otevrena okna,nejde se pripojit na net a nejde kopirovat ... tudiz zalohovat

Uz me to pekn stve... tak sem se rozhod ze koupim 400watovej zdroj a reinstaluju winy xD. Ale potreboval bych provest nakou zalohu... ale to nejde :(. Tak pls poradte co bych moh delat. Dik
Svasik
vypadá to na vir, ale ten zdroj určitě kupa zálohu pokud to nejde kopírovat tak bych prvně zjistil esi máš teda nějaký ten vir ten odstranil a pokud by furt nešlo kopírovat tak hdd vzít k někomu hodit mu ho do pc a k němu si to zálohovat to by jít mělo
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkontroluj disk utilitou od výrobce.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
ta kskus tu kontrolu disku to mě nenapadlo....jinak antivir nemusí najít vše nejlepší by byl log z hjt
Hm.. ted sem reinstaloval windowsy ale j tu dalsi problem :(. Kdyz sem zapojil hadr (odnes sem ho ke kamosovi) tak pri spusteni vsechno bezi ale na monitoru se nic nezobrazi (je zapojenej v elektrice i pocitaci a ani vyplej monitor neni
) . Bojim se ze je to grafarnou.. ze se nak zpalila nebo tak neco :( prosim poradte... 
ps. je mozne ze sem to zapojil spatne... ale asi jen hdd, protoze nic jineho sem nevypojoval

ps. je mozne ze sem to zapojil spatne... ale asi jen hdd, protoze nic jineho sem nevypojoval
Svasik
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkontroluj kabely a nejen u disku. Mohl jsi při zásahu do PC uvolnit. Též zda GK dobře sedí ve slotu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Pohlaví:
Všechno to vytahej a znovu vše zapoj znova. Někde tam chyba je, ale ono se to blbě hledá.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3408
-
od windroid2
Zobrazit poslední příspěvek
12 kvě 2025 13:20
-
-
Jiné řazení dat ze zdroje v MS Excel na samostatných listech Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 říj 2024 22:06 » v Kancelářské balíky - 12
- 7261
-
od Rosta_Kolmix
Zobrazit poslední příspěvek
18 lis 2024 20:57
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”