Aukce typu: www.licituj.cz

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Aukce typu: www.licituj.cz

Příspěvekod karlos » 23 bře 2011 11:01

Blue Spirit: situaci jsem zjednodušil. Samozřejmě si komentáře přečtu a udělám si obrázek. Když je to negativ od prudiče, který nebyl spokojený s kvalitou lepící pásky, použité k zabalení balíku, pak to neberu, jako negativ. Když se však dočtu, že zboží nedorazilo, nebo bylo nefunkční a nedejbože by se to mělo opakovat, pak bych se cítil, jako debil, kdybych si něco objednal :wink:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Reklama
jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod jaojao » 23 bře 2011 14:58

Ano někdo tady plácá páté přes deváté.....

Není zainteresován do toho co kdo kde od koho ani za kolik a už si tu něco dedukuje, vytváří a podsouvá, navíc uráží, asi podle sebe soudím tebe ...., že? :evil:

Nikomu jsem nenaběhl, nenaletěl a jen se opakuji a zdůrazňuji : Můj názor po zkušenostech s aukrem je nejlépe se aukcím vyhnout!!!!
(A s každým se klidně podělím o svoje zkušenosti s aukrem. Aukcí cca 220)
Když neznáš fakta tak nikomu nenadávej debile ! :evil: Protože kdybys je znal tak změníš svůj omezený názor!
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod karlos » 23 bře 2011 18:56

Omez prosím urážky. Nepsal jsem o nikom, že je debil, ale že bych se jím cítil, pokud bych nakupoval od někoho nespolehlivého.
Buď prosím tak hodný a poděl se s námi o své zážitky, proč je dobré se Aukru vyhnout. Pokud jsem hledal dobře, pak jsi šestkrát nakupoval s jedním náběhem, kde sis nejspíš pořádně nepřečetl podmínky a dvěstěčtrnáctkrát prodával ke 100% spokojenosti kupujících. Uniká mi tedy důvod tvé averze.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”