Schází položka : -atboottime Vyřešeno

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

ELIXIERE
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Schází položka : -atboottime

Příspěvekod ELIXIERE » 06 úno 2011 18:15

Jinak na PC zatím nevidím změny. Co se týče těch ikon spuštěných programů po startu v Tray liště,tak stále po spuštění nebo restartu nenaběhnou všechny,i když ta zmiňovaná ikona programu CachemanXP se už zobrazuje,ale jiné,co se nezobrazovali,tak u nich je to stejné. Pomůže jedině odhlášení uživatele a znovu přihlášení,pak naběhnou jak maj.
A co jsme to vlastně všechno promazávali? Abych pak neopakoval stejnou chybu pro příště?
A když už se v tom tak vrtáme,tak jsem chtěl poprosit o pár rad,protože to nebyl jediný problém,který mě na mém PC trápí.
1.Vždy když je PC vyplnutý např.4h.a déle,tak vždy po startu asi tak do 20ti min.zcela pravidelně zamrzne kompletně celý PC,pomůže až restart,ale zvláštní je,že pak už to neudělá ani jednou. Zase až je PC delší dobu vypnutý. Jako by to mělo něco společného s teplotou a ve chvíli kdy dojde k určité teplotě,tak zamrzne. Samozřejmě to tak být nemusí,jen mi to připadlo jako vysvětlení,že to vždy udělá jen jednou po delší nečinnosti PC a pak už jede bez problému.
2.Vždy když najedu a označím,nebo spustím nějaký soubor,nejčastěji a v dnešní době už vždy to jsou soubory nějakého video formátu,hlavně s příponou .avi mi PC vyhodí okno např.
explorer.exe
V aplikaci explorer.exe došlo k problémům a je třeba ji zavřít.
A nebo
Omezení spuštění dat-Systém Windows
V zájmu ochrany počítače systém windows tento program ukončil
Název : Průzkumník windows

Soubor nebo program se sice spustí,ale složka ve které byl ten soubor se následně zavře a i ostatní otevřené složky se zavřou.
Nevím,možná se jedná o to,že nějaké programy se navzájem ovlivňují a následně kolidují. Ale nevím jak zjistit které.
Ale sledoval jsem to už i u jiných typů souborů,ale už jen zřídka,např.když přesouvám nějaké soubory na jiné místo.
Občas to spadlo tak,že zmizly všechny ikony z plochy včetně hlavní lišty a po asi dvouch vteřinách opět vše naběhlo. A opravdu už jen velmi zřídka se stalo,že nenaběhlo už pak nic.Zůstalo svítit jen pozadí plochy,ale nic na ní a přitom PC stále fungoval,přes správce jsem mohl ovládat PC dál.

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 06 úno 2011 18:23

V podstatě PC byl čistý. Jen tam byly otravné toolbary a pár zbytečných položek. Chyba u přehrávání avi a následný pár explorer.exe často způsobují špatné kodeky pro přehrávání videa. To zatuhávání se mi nelíbí. Stáhni HD Tune a nech zkontrolovat stav disku, defragmentuj disk
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

ELIXIERE
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod ELIXIERE » 07 úno 2011 00:48

Tak jsem odinstaloval všechny kodeky,co jsem měl v PC a nainstaloval jen jeden balíček K-Lite codec pack a ejhle! Soubory video už nepadají a explorer drží. Ale stále zlobí explorer.exe při přesouvání souborů. Tak vyhazuje hlášku že došlo k problémům a je třeba ho zavřít.
Tak jsem nainstaloval HDD Tune Pro,nechal projet na vadné sektory a vše bylo zelené. Pak jsem překlikl do druhé záložky Health a tam kromě jedné položky bylo vše OK. Bohužel angličtina není moje silná stránka,takže nevím přesně co hlásí za problém,ukazuje : (5)Reallocated Sector Count : Current 1 , Worst 1 , Threshold 36 , Data 4095 , Status Failed. A u nápovědy k tomuto řádku psali toto : Number of damaged sectors which have been replaced :4095 Error! Threshold reached. Replacing the hard drive is recommended.
Tak prosím o posouzení toho,co HDD tune vyhodnotil. Pro lepší představu jsem ještě upnul screeny jednotlivých záložek toho programu.

Screen1.jpg
Screen2.jpg
Screen3.jpg
Screen4.jpg

Jinak defragmentaci jsem dělal,ale z nějakého důvodu nelze dokončit a přeruší se zhruba v půlce,ale to jsem zatím použil jen origo windows defragmentaci.Zkusím ještě jiný soft na defragmentaci a uvidíme.
A co se týče toho zamrzání,tak ještě nemůžu posoudit,protože jsem PC ještě nevypl,takže uvidím zítra.

ELIXIERE
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod ELIXIERE » 07 úno 2011 05:36

Ještě jsem použil program HDD Regenerator,projel všechny klustery,ale po několika hodinách kontrolování nenašel žádný vadný sektor.
Tak jsem jestě spustil soft Hard disk sentinel a výsledek byl podobný jako u prvního HD Tune Pro,opět tam detekuje nějaký problém,ale opět to je anglicky a zase nevím,o jaký problém se přesně jedná. Přidávám screen.

screen5.jpg

A s tou defragmentací jsem nedopadl dobře ani u jiného softu,sice defragmentaci dokončil,ale zůstalo tam na grafu až příliš červených segmentů.

Takže to znamená,že je HDD po smrti? A nebo by ještě šel nějak zregenerovat?
Za radu moc děkuji.

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod jaojao » 07 úno 2011 07:11

S angličtinou jsem na tom stejně, ale strejda GOOGLE
ELIXIERE píše: ....A u nápovědy k tomuto řádku psali toto : Number of damaged sectors which have been replaced :4095 Error! Threshold reached. Replacing the hard drive is recommended....

píše tohle:
(5) přerozdělí počet sektorů: Aktuální 1, nejhorší 1, Práh 36, dat 4095, Stav nezdařilo. u nápovědy k tomuto řádku psali TOTO: Počet poškozených sektorů, které byly nahrazeny: 4095 Chyba! Prahové hodnoty. Výměna pevného disku je doporučeno.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 07 úno 2011 09:23

HD Tune je jen pro hrubou orientaci. Občas ukazuje kraviny. Lepší je Crystal Disk Info či SeaTools od Seagate. Zkus ještě tyhle dva a pokud nepochodíš, tak zálohuj a nový disk
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

ELIXIERE
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod ELIXIERE » 07 úno 2011 14:16

Tak nevím, CristalDisk Info hlásí,že je disk špatný,ale přitom nevím,co přesně je špatný,protože těm hodnotám moc nerozumím,navíc nechápu,že když teda detekuje,že je špatný,tak jak to,že když nechám zkontrolovat jednotlivé klustery,tak nenajde žádný vadný sektor.
Je prosím nějaká možnost ten HDD opravit,například celý kompletně naformátovat,nebo jestli neexistuje nějaký soft,který dokáže opravit nějaké chyby na disku? Díky moc za radu.
Tady je ještě screen z toho CDI :

Screen6.jpg

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 07 úno 2011 14:31

Ten disk už toho má dost za sebou. Když to rozpočítám, tak na jedno spuštění běžel skoro 24 hodin :? Což je dost. Nějaké programy na obnovu existují, ale o zázračných účincích jsem nikde nečetl. Spíš bych se pomalu začal poohlížet po novém disku. V notebooku mám disk a ten má najeto 19830 hodin a spuštěn byl 2617 x a pořád je v dobrém stavu. Je to hold o kusu :?

ELIXIERE
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod ELIXIERE » 07 úno 2011 17:15

Tak jenom poslední otázečka,co vlastně je na tom HDD špatné? Když sken ukázal,že povrch je v poho....
Díky moc.
Jen abych byl v obraze...

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 07 úno 2011 17:25

To ti bohužel konkrétně neřeknu, protože nejsem přes HW, ale zkusím sem někoho poslat

ELIXIERE
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod ELIXIERE » 19 úno 2011 15:09

Zdravím,asi jsi na mě zapoměl s tím,že mi pošleš někoho,kdo je přes HW,viď? No jestli to už je všechno,tak toto vlákno klidně už zamči,protože kromě toho HDD jsme myslím už zvládli všechno. Takže díky moc za tvůj čas a pomoc,hodně mi to pomohlo. Ještě jednou díky. :number1:

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 19 úno 2011 17:34

Na disku je vymezen určitý počet sektorů pro náhradu za vadné, které již nelze opravit. Pokud je tato rezerva vyčerpána, nelze již poškozené ničím nahradit a proto je doporučeno zálohovat data a koupit nový disk. Oprava zpravidla problém stejně na trvalo nevyřeší a riziko ztráty dat stále trvá. Doporučuji respektovat a zálohovat data.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Zpět na “HiJackThis”