Pro zábavu a také k pláči páni rádcové Vyřešeno
Re: Pro zábavu a také k pláči páni rádcové

NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
http://www.facebook.com/photo.php?v=615 ... =2&theater
Jen tak procházím internet(facebook) a co nevidím?!
Jen tak procházím internet(facebook) a co nevidím?!
Svět ztrácí genie. Einstein umřel ,Mozart umřel a mě je taky nějak špatně!
CPU: Ryzen 5 3600 , MB: Asus Crosshair VI EXTREME, GPU: MSI ARMOR GTX 1070 Ti , Ram: Cruicial 32GB @3733MHz Zdroj: CX 550M
HDD: Segate 7200.14 2TB SSD: OCZ-ARC100 256GB, Kingston A1000 512GB
CPU: Ryzen 5 3600 , MB: Asus Crosshair VI EXTREME, GPU: MSI ARMOR GTX 1070 Ti , Ram: Cruicial 32GB @3733MHz Zdroj: CX 550M
HDD: Segate 7200.14 2TB SSD: OCZ-ARC100 256GB, Kingston A1000 512GB
Nechci spamovat téma Blue Spirita tak musím zde... :)
Samozřejmě proč né? Tak pak už tady bybí jen toto
Minulý život
V minulém životě jsem se narodil(a) :
16.5.1038
a zemřel(a) jste
11.6.1082
ve věku 44 let.
Byl(a) jste pravděpodobně
Čarodejnice nebo zaříkavačka
a žil(a) jste na místě zvaném
" Rumunsko "
Blue Spirit píše:Tip na dnešní den: http://www.giveawayoftheday.com/
Advanced Woman Calendar
Advanced Woman Calendar je nový a uživatelsky přívětivý osobní kalendář menstruačních cyklů a bezpečných dnů pro milování. Umožní Vám dosáhnout nebo se vyhnout těhotenství a dokonce předvídat pohlaví dítěte. Pomůže Vám používat přirozené antikoncepční metody, ukáže vám plodné dny a dny ovulace. Vše je zobrazeno jako barevný kalendář.
akem píše:No to snad néééééco tu bude příště?
Blue Spirit píše:
To akem a věříš, že jsem alespoň jednu takovou reakci čekal? A proč ne?
Samozřejmě proč né? Tak pak už tady bybí jen toto
Minulý život

V minulém životě jsem se narodil(a) :
16.5.1038
a zemřel(a) jste
11.6.1082
ve věku 44 let.
Byl(a) jste pravděpodobně
Čarodejnice nebo zaříkavačka
a žil(a) jste na místě zvaném
" Rumunsko "
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
-
- Pohlaví:
K tomu mohu jenom dodat následující. Uvedený program je stejný jako každý jiný a to že někoho nezajímá, neznamená, že nezajímá nikoho.
Ne všichni se zabýváme programy, jak za jednu minutu postřílet co nejvíc zelenejch panáků s tykadlama apod.
Přirovnání není ani tak směšné, jako spíše hloupé. S ovulačními dny se v lékařské vědě běžně pracuje.
Ne všichni se zabýváme programy, jak za jednu minutu postřílet co nejvíc zelenejch panáků s tykadlama apod.

Přirovnání není ani tak směšné, jako spíše hloupé. S ovulačními dny se v lékařské vědě běžně pracuje.
Bože můj Spirite... nebuď kakabus :)
já se směju prože vím jak to funguje... můj švagr má takle už dvě děti... že mu manželka tvrdila, že zrovna teď nemaj plodné dny, tak prej v klidu může
jojo software místo antikoncepce se mi líbí...
já se směju prože vím jak to funguje... můj švagr má takle už dvě děti... že mu manželka tvrdila, že zrovna teď nemaj plodné dny, tak prej v klidu může

Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Když jsme se před čtvrt stoletím s manželkou pokoušeli o zplození potomka, museli jsme si takové kalendáře sami kreslit...
Závěr nechť si každý vyvodí sám...
Závěr nechť si každý vyvodí sám...

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Pohlaví:
Byl jsem pro poštu a tak mne Karlos předeběhl. Přesně tak, ono to není jenom o antikoncepci. Moje kamarádka léta nemohla mít děti a když byla v poradně, tak právě začínala s takovým kalendářem.
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Souhlasím s BS i Karlosem, zase chápu akema, že spojení PC-help a menstruační kalendář je docela úsměvné 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Tak abych se torišičku obhájil... nevysmívám se tu ničímu neštěstí ani nezlehčuju vážné situace které mají lidé při problémech s početím potomků! Jen mi to na PC-Helpu přijde jak řekl peyrac velice úsměvné :) tak ze mě nedělejte HERODESE, protože já mám děti rád :)
Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
-
- Pohlaví:
Není to spojení PC-Help s menstručním kalendářem, ale spojení PC-Help + software. 
Ale ta úsměvnost je do značné míry otázka chápání. Mně třeba přijde úsměvná otázka, jak ve 3.levelu nějaké stupidní hry, zabít padoucha který má v ruce vesmírnou zbraň apod.

Ale ta úsměvnost je do značné míry otázka chápání. Mně třeba přijde úsměvná otázka, jak ve 3.levelu nějaké stupidní hry, zabít padoucha který má v ruce vesmírnou zbraň apod.
Tak vzhledem k tomu, že se tam dá předvídat i pohlaví dítěte tak je to podobně věrohodné jako Minulý život (taky software)... nebo snad ne? :)
Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
-
- Pohlaví:
Když to bereš takto.
Nemíním z toho dělat flame a tak to za sebe ukončím následujícím., S předpovězením pohlaví dítěte které bylo správné jsem se již setkal, ale s minulým životem ještě ne.
Nemíním z toho dělat flame a tak to za sebe ukončím následujícím., S předpovězením pohlaví dítěte které bylo správné jsem se již setkal, ale s minulým životem ještě ne.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”