Vesmír & Paranormální jevy Vyřešeno
- strangereu
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Vesmír & Paranormální jevy
Ten audiosignál by bylo spíš na odposlech myšlenek.
http://screenshare.cz/
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Blue Spirit píše:Ne spíš s videosignálem?
Já spím s manželkou.
Jo a Wonder je slepý, videosignál by asi patřičně neocenil...
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
papam7 píše:A nakonec skončíme u HDMI nebo RGB kabelu, který bude snímat naše myšlenky na připojený monitor.
Ne, na přenos myšlenek a parametrů těla (teplota, tep, tlak, ...) se zkoumá kožní tetování s elektronikou přímo do kůže >>> viewtopic.php?f=113&t=15065&start=777
-
- Pohlaví:
Nerozumím, jelikož je slepý pak by se ten videosignál hodil. Audio nepotřebuje, slyší dobře. 
Mimochodem, první koncert co jsem po revoluci viděl, byl ON - SUPER!

Mimochodem, první koncert co jsem po revoluci viděl, byl ON - SUPER!

Nechci nic říkat, ale bavíte se tu už několik stránek mimo téma. Tyhle věci patří sem: viewtopic.php?f=113&t=15065
Tak ty paranormální věci si tu můžou nechat, protože jsou to blbosti chorých mozků
Stejně tak náboženství, které slouží k vyvolávání válek, tmářství a nenávisti ...

-
- Pohlaví:
Paranormální věci se pochopitelně dějí, jedná se o věci které neumíme seriozně vysvětlit a vůbec to nesouvisí s chorými mozky.
Je sice mnoho lidí, kteří tvrdí že je to pitomost, ale žádný z nich to ještě nevysvětlil.
Paranormálních jevů je mnoho, např. velmi sofistikované kruhy v obilí, které nemohla udělat parta sedláku přes noc, až třeba rozloučení umírajícího člověka s blízkými, což zde již bylo zmíněno.
Je sice mnoho lidí, kteří tvrdí že je to pitomost, ale žádný z nich to ještě nevysvětlil.
Paranormálních jevů je mnoho, např. velmi sofistikované kruhy v obilí, které nemohla udělat parta sedláku přes noc, až třeba rozloučení umírajícího člověka s blízkými, což zde již bylo zmíněno.
- strangereu
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ta parta sedláků jak říkáš to nemohla udělat, což je pravda, protože okolo obilí nebyly žádné stopy, prostě jen útvar vyražený uprostřed pole. Někdo říkal, že to bylo i změřený a vše nakreslený na papírech a že to bylo uděláno ze vzduchu, ale to mi přijde jako blbost. Za 1. Někdo by si to všiml a Za 2. Tlak z vrtule by polámal obilí okolo, což by bylo viditelné.
A k těm duchům, chtěl jsem udělat takový menší projekt, nebo jak to mam nazvat, prostě by šlo o to, že bych šel spát a přes noc bych nechal zaplou webkameru s FullHD, tudíž by tam bylo vidět hodně věcí, ale zase na druhou stranu bych se bál se druhý den na tu nahrávku podívat, protože bych pak nemohl klidně spát, kdybych na té nahrávce něco zahlédl.
A k těm duchům, chtěl jsem udělat takový menší projekt, nebo jak to mam nazvat, prostě by šlo o to, že bych šel spát a přes noc bych nechal zaplou webkameru s FullHD, tudíž by tam bylo vidět hodně věcí, ale zase na druhou stranu bych se bál se druhý den na tu nahrávku podívat, protože bych pak nemohl klidně spát, kdybych na té nahrávce něco zahlédl.
-
- Pohlaví:
Duchové jsou - sám jsem viděl - problém je ale v tom, že duch se zjeví jenom někomu. Takže ze skupiny několika lidí ho vidí jenom jeden.
To potom vede k tomu, že ten zbytek skupiny ho označí za blázna.
To potom vede k tomu, že ten zbytek skupiny ho označí za blázna.

- strangereu
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To jsem takhle četl zajímavý článek o tom, že někteří lidé vidí, jak vyzařuje "aura" z lidí a podle toho dokáží poznat povahu, toho daného člověka.
Takovou "auru" mají, prý i rostliny.
Někdo tu auru, prý vidí, ale ostatní tomu nemusí věřit, protože někdo řekne, že něco vidí, ale někdo druhý už nezjistí jestli ten dotyčný lže nebo ne.
A jak ten duch vypadal? Docela by mě to zajímalo a co se při tom dělo, jak si se zachoval?
Takovou "auru" mají, prý i rostliny.
Někdo tu auru, prý vidí, ale ostatní tomu nemusí věřit, protože někdo řekne, že něco vidí, ale někdo druhý už nezjistí jestli ten dotyčný lže nebo ne.
A jak ten duch vypadal? Docela by mě to zajímalo a co se při tom dělo, jak si se zachoval?
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Duchy většinou slyšíme a cítíme všichni. Sem tam je někdo i vidí a to je pak pro dotyčného dost nemilé... 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”