Vše k Mafia 2

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

GarGy
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Vše k Mafia 2

Příspěvekod GarGy » 30 srp 2010 12:11

tak ta volná jízda jde i na origu .. je to docela fajn .. da se tam delat vsechno ... jen me stve ze jedinej barak do kteryho muzu je Joeuv ... ale nevim jak to ulozit ... kdyz tu jizdu poustim tak mi to cosi napise ze chybu v ukladani nebo tak neco ale dam pokracovat a jizda jede ... nevite nekdo co s tim ?

Reklama
jackm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod jackm » 30 srp 2010 12:14

Ta jízda je podle mě kravina, sice tě může Joe nebo ten druhý(Henry?) následovat, ale když po tobě jde police, tak proti ní z auta nestřílí.
Jeho dabing byl nějaký divný mluvil třeba dvě věci najednou a jinak uložit to asi nejde nevím, ale když chceš možná jde i tvůj dům jen si všechno musíš najít, není to na mapě označený.Každopádně je to fakt kravina(volná jízda).

Leech
nováček
Stav:

Příspěvekod Leech » 30 srp 2010 12:38

LoL, tý hry je mi fakt líto, protože se od toho očekávalo fakt hodně a pak toho vyleze jen 15 kapitol a hrací doba pro mě 8 - 9 hodin co jsem se koukal do statistik a kromě misí se tam nic jiného nedá dělat, fakt takhle domršeně to prodlužovali a pak je hra dlouhá 15 kapitol, což nechápu a každý se vejde do 10 hodin hrací doby a to nebude přeskakovat dialogy bez kterých by to snad ani nemělo cenu hrát. A konec hry mě totálně dodělal... sice to nebyl tak špatný konec hry, ale to co se pak dělo s Vitem si můžeme jen domyslet.....

jimmy3
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod jimmy3 » 30 srp 2010 12:42

Podle mě bude ještě pokračování
CPU Intel Core i5-3210M GPU NVIDIA GeForce GT 640M RAM 8GB DDR3 HDD 1TB+1TB OS Windows 10

CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10

Leech
nováček
Stav:

Příspěvekod Leech » 30 srp 2010 12:49

To je sice možné, ale kdo by se chtěl otravovat s nějakým dodatečný patchem popřípadě dokonce DLCéčkem.... když se už jen samotná hra stále odkládala. Nicméně abych nebyl tak kritický, tak samotný příběh, který nebyl nijak dlouhý , ale vpodstatě nám hráčům ukázal, co se stalo z obyčejného kluka jako byl Vito, začínal jako chudý mladík, který přijel domů z armády a zanedlouho se z něj stal bohatý gangster. Ale ta hrací doba mě fakt hodně mrzí...

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 30 srp 2010 12:51

Asi se o hru nějak nezajímáš, jinak bys věděl z fan webů, že:

Hra má zbraně na blízko, jen jsou zamklé
Hra má volnou jízdu, jen je zamklá
Hra obsahuje mapu sicilského města (teď si nevzpomenu název), takže je možné, že z války neměla být jen jedna kapitola
A to nejdůležitější nakonec - hrá má 3 epilogy jen jsou opět zamklé

Z toho plyne co? No že nějaký 2K patch nebo DLC to jistí
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

jimmy3
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod jimmy3 » 30 srp 2010 12:53

Já myslím že to pokračování je už dávno hotový a je už v tý hře jen 2KGame čeká na vhodný okamžik kdy zveřejní patch na odemčení zbytku hry :lol: :lol: :lol:
CPU Intel Core i5-3210M GPU NVIDIA GeForce GT 640M RAM 8GB DDR3 HDD 1TB+1TB OS Windows 10

CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10

Leech
nováček
Stav:

Příspěvekod Leech » 30 srp 2010 13:11

Hmm, nechápu podstatu odemčení zbytku hry, nebylo by snad lepší kdyby to už dávno zakomponovali rovnou do hry...... ale né MI ZASE BUDEME ČEKAT NA PATCH, neříkejte mi, že se jim ta základní hra zdála dlouhá.....

Btw : né o hru se už fakt nezajímám, zajímal jsem se jen do té doby, kdy hra nebyla vydána, pak jsem si myslel, že už si jen koupím tu originální krabičku s instalačním cédéčkem, nainstaluji, a hraji. Jako to dělám u každé hry z mé sbírky.

GarGy
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod GarGy » 30 srp 2010 19:00

tak co jsem tak dneska četl tak američani tu hru uplně pos*ali :evil: nejen ze je ve hře spousta zamčených misí ... prý měli být i 4 alternativní konce ... mělo fungovat MHD a buh vi co ještě ... byl bych tu do půlnoci než bych to všechno vypsal ... teď prý v podobě PLACENÝCH patchu budou postupně všechno odemykat :evil: Dan Vávra (který mimochodem všechno začal) prý už nechce mít s Mafií nic společnýho :evil: nedivím se mu .. a kdesi sem četl že prý zítra má vyjít oficialní patch na tu Volnou jízdu ...

edit: a tohle je taky dobrý :D http://www.mafia2multiplayer.com/

jackm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod jackm » 30 srp 2010 19:08

Cosi jsem slyšel, že to bude za peníze ale věřit se mi to nechtělo, tudle hru jsem si chtěl koupit ale až bude levnější, ale když teď se dozvídám, že co věc navíc to peníze a ne, že si prostě koupíš komplet jedno dvd s celou hrou, je to sprostý.

jimmy3
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod jimmy3 » 30 srp 2010 21:13

Já bych z toho zase nedál takovou katastrofu, sice podle mě tak trochu podvedli lidi co si tu hru už koupili za tolik penež a ještě po nich chtěj aby si kupovali postupně náký patche ale určitě to půjde odemknout i zadarmo :wink:

Leech
nováček
Stav:

Příspěvekod Leech » 30 srp 2010 22:06

No podle mě to udělali tak fikaně, že prostě ten konec té základní hry, tam takhle plácli schválně, protože přece lidi chtějí vědět jak to na konec s Vitem a vůbec celou hrou dopadne, ovšem jestli se odemkne po tom patchy údajném půlka doplňků ze hry, tak proč si vůbec kupovat originál. Když tam prostě není to co by tam mělo být a hra stojí docela dost, no prostě zapeklitý případ tato hra, a katastrofa to fakt je, protože 2K Czech dělá z lidí blbce.... Tohle je fakt dobrý nesmysl, ovšem pro 2K Czech dobrý tah..... hra není v éteru ani 2 týdny a ještě budou chtít zaplatit patch.... já tomu prostě nerozumím...

Zpět na “Hry”