Hodnocení na tuto sestavu (pro bráchu) Vyřešeno
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Hodnocení na tuto sestavu (pro bráchu)
Vždyť ho nemusí kupovat hned.To samé grafika.Během tohohle roku vyjdou grafiky,které budou až 2x rychlejší než současné atd..Jenže to by mohla čekat pořád.
Richichie . ok rozhodla jsem se pro tvou sestavu. A teď zvlášť do 10K tam dáme monitor, Myš, Repro bedny, Klávesnici, (os mám)
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Navrhni nějaký.Za mě nějaký asus a ips panel.Podívej se třeba-
https://www.asus.com/cz/Monitors/4K-WQHD-Products/
https://www.asus.com/cz/Monitors/4K-WQHD-Products/
Tak já mám ráda ASUS monitor. Jelikož mají dosti pestré barvy
. Klávesnici jsem se dívala. Nic moc co jsem hledala
ale klávesnice může být jednoduchá .

Nechceš si ještě promyslet, zda-li není ten procesor a základní deska na hry zbytečnost? Za ty ušetřené peníze by mohl mít mnohem lepší herní zážitek díky lepšímu monitoru a pokles výkonu by vůbec nezaznamenal.. Ostatně si také nejsem jist, kolik herních titulů využije 32 GB ramek..
Intel Core i7-7700K, Noctua D15, Corsair Vengeance LPX 3000MHz 16GB, ASRock Z170 Extreme4, MSI GeForce GTX 1080 GAMING X 8G, Samsung SSD 960 EVO (M.2) - 250GB, Seagate SV35.5 - 1TB, Corsair RMx Series RM650x 650W, Fractal DEFINE R4 Black Pearl
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
To máš těžké.Každému se líbí něco jiného.Já třeba už osm let jedu na starším modelu-http://www.logitech.com/en-us/product/wireless-wave-combo-mk550 a nemůžu si stěžovat.
Která sestava vyhrála? Ono je rozdíl kritizovat a nebo chtít zdůvodnění. Třeba SkyLake i7 bez problému v kombinaci 2x 980ti, to proto aby jsme měli dost linek.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
unicorn88 píše:Nechceš si ještě promyslet, zda-li není ten procesor a základní deska na hry zbytečnost? Za ty ušetřené peníze by mohl mít mnohem lepší herní zážitek díky lepšímu monitoru a pokles výkonu by vůbec nezaznamenal.. Ostatně si také nejsem jist, kolik herních titulů využije 32 GB ramek..
Tady nejde jen o hry.Může na tom slušně streamovat-stříhat video atd..
Pokud bude stříhat video a bude ten Shitsung používat tak ten řadič bude docela dost trpět, ve skříni kdy nebude dostatečný průvan.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Shitsung používat tak ten řadič bude docela dost trpět-a to z jakého důvodu?Jestli se nepletu tak na střih se používají dva disky.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Ty M2ky bez adaptéru "s chladičem" mají i kolem 75°C
.

Naposledy upravil(a) Karrex dne 24 led 2016 19:33, celkem upraveno 1 x.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Ano, mylně jsem nabyl domnění, že ten počítač je herní.. Tazatel zrovna nectí explicitní vyjadřování, ale já tady již končím.. Ať žijou pestrý panely!
Intel Core i7-7700K, Noctua D15, Corsair Vengeance LPX 3000MHz 16GB, ASRock Z170 Extreme4, MSI GeForce GTX 1080 GAMING X 8G, Samsung SSD 960 EVO (M.2) - 250GB, Seagate SV35.5 - 1TB, Corsair RMx Series RM650x 650W, Fractal DEFINE R4 Black Pearl
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Tuto aplikaci zablokoval správce systému Příloha(y)
od Minapark » 21 bře 2025 07:38 » v Windows 11, 10, 8... - 10
- 7274
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
05 dub 2025 11:04
-
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”