Avast nefunkční ve Windows 7?
Re: Avast nefunkční ve Windows 7?
Cure It jsem stáhnul jinde (CHIP.cz), ale program hodil chybovou hlášku, že není aktuální a sám se zavřel. Tak jsem stáhl to launch.exe z odkazu jara3, ale program se opět nespustil. Ani na druhý a třetí pokus. Vůbec nic.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Vypl si Avast a FW?
Už se mi CureIt povedlo spustit. Nebyl nalezen žádný vir.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Fajn.. tak ten MBAM.. co se týče toho nálezu Avastu, máš něco ve virové truhle?
MBAM taky nic. Ve virové truhle mám akorát libclamav.dll, což je spíš chyba - je to antivir...
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
No pokud je používáš zároveň, tak se nedivím...
Spusť F-Secure Online Scanner
Tento skener je možno použít jen v prohlížeči Internet Explorer! Postupuj podle instrukcí na stránce F-Secure pro správnou instalaci.
Akceptuj licenci.
Po instalaci ActiveX, klikni na Full System Scan. Když je stahování skončeno, automaticky začne sken.
Vyčkej konce skenu, po jeho dobu neprováděj jiné operace ani neklikej myší. Když skončí sken, klikni na tlačítko Automatic clearing (recommended).
Poté klikni na tlačítko Show Report a zkopíruj a vlož sem .
Spusť F-Secure Online Scanner
Tento skener je možno použít jen v prohlížeči Internet Explorer! Postupuj podle instrukcí na stránce F-Secure pro správnou instalaci.
Akceptuj licenci.
Po instalaci ActiveX, klikni na Full System Scan. Když je stahování skončeno, automaticky začne sken.
Vyčkej konce skenu, po jeho dobu neprováděj jiné operace ani neklikej myší. Když skončí sken, klikni na tlačítko Automatic clearing (recommended).
Poté klikni na tlačítko Show Report a zkopíruj a vlož sem .
Mám je v portable verzi a najednou je nespouštím... Ale to je jedno. Internet Explorer mi připadá zbytečné zkoumat, prtože jsem ho od instalace ještě ani jednou nezapnul (tzn. ještě nikdy), používám Firefox Portable. IE má zakázaný přístup na net.
Internet Explorer mi připadá zbytečné zkoumat
To nebude zkoumat IE, ale pc. On napsal, že jede jenom na IE..
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Ten scan nezkoumá IE ale PC... k jeho chodu je nezbytný IE. (na ofiko stránkách píšou i o podpoře několika verzí jiných prohlížečů, můžeš zkusit).
Jinak Avast ti nejspíš odchytl soubor obsažený v antiviru Spyware Terminátora, patří ke štítu WinClamAVShield a ten si s Avastem nerozumí. Možná i proto ti tam vznikl ten problém.
Jinak Avast ti nejspíš odchytl soubor obsažený v antiviru Spyware Terminátora, patří ke štítu WinClamAVShield a ten si s Avastem nerozumí. Možná i proto ti tam vznikl ten problém.
Upgradnul jsem Java R. a prohledal online skenerem, našel 1 Tracking Cookie a vyčistil jsem od něj systém. Co dál? Problémy už žádné nemám, ale prý PC ještě není čisté...
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Jen tak ze zvědavosti, kdo říkal, že není čisté?
Ty máš 64-bit že?
Ty máš 64-bit že?
Možná jsem to jen blbě pochopil nebo si spletl s minulým řešením problému... Ano, mám 64bit. 32bit CD z krabice mi nefungovalo, já jsem spěchal aby to už běhalo a stejně časem dokoupím RAMku, tak aspoň nebudu muset reinstalovat...
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”