Telefonování zdarma.
- shen477
 - Level 3.5

- Pohlaví: 

- Stav:

Re: Telefonování zdarma.
Jenom píšu, že mi to též nejde...

Než se zeptáte  ::::::  Než založíte téma  

- liborek
 - Level 5.5

- Pohlaví: 

- Stav:

Takových serverů na volání se jednu dobu /už je to drahný čas/vyrojilo jako much.Volal jsem tehdy ostošest,pořád instaloval nový,protože po nějaké době to přestalo jít.Někde stačilo změnit registraci, zase to chvíli šlo.Pak už se v tom prase vyznalo a stejně nakonec nešel žádný.No něco jsem ušetřil,ale toho lítání kolem. 
 Nestojí to za to.
To si raděj zařídit nějaký VoiP a je to skoro zadarmo a hlavně to jde pořád.Já mám sice dražší/mám předplacený Skype/,ale i tak těch 50 halířů ....

Nestojí to za to.To si raděj zařídit nějaký VoiP a je to skoro zadarmo a hlavně to jde pořád.Já mám sice dražší/mám předplacený Skype/,ale i tak těch 50 halířů ....
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
						Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Tak jsem je kontaktoval včera a  odepsali:
Zdravím! Děkujeme Vám za použití našich služeb! Seznam podporovaných směrů bezplatné volání je dynamický. To by mohlo být, že jsme nemohli poskytnout tuto destinaci zdarma pro den, zkuste to prosím znovu další den. Omlouváme se za vzniklé potíže.volné hovory nejsou zdarma pro nás a my se snažíme rozšířit počet destinací k dispozici pro bezplatné volání každý den. S pozdravem, Dmitrij Evaphone Support Team
....................................................................................................................................................................
takže asi to nepojede každý den (uvidíme)
.............................................................
No a dnes to nejede opět

Zdravím! Děkujeme Vám za použití našich služeb! Seznam podporovaných směrů bezplatné volání je dynamický. To by mohlo být, že jsme nemohli poskytnout tuto destinaci zdarma pro den, zkuste to prosím znovu další den. Omlouváme se za vzniklé potíže.volné hovory nejsou zdarma pro nás a my se snažíme rozšířit počet destinací k dispozici pro bezplatné volání každý den. S pozdravem, Dmitrij Evaphone Support Team
....................................................................................................................................................................
takže asi to nepojede každý den (uvidíme)
.............................................................
No a dnes to nejede opět
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP  <<< takhle nějak :) a  zde např.:   https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Jojo, tak dnes to konečně šlo - 2 x 16 sec........  

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP  <<< takhle nějak :) a  zde např.:   https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
						- 

- Mohlo by vás zajímat
 - Odpovědi
 - Zobrazení
 - Poslední příspěvek

- 

- 8
 - 5918
 - 
						od Darkscor
						Zobrazit poslední příspěvek 
17 pro 2024 11:57