...ohladom GTX 570 Vyřešeno

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

ymorduur
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: ...ohladom GTX 570

Příspěvekod ymorduur » 01 kvě 2011 00:19

Když něco napíšeš tak si to po odeslání po sobě přečti, protože některým věcem nejde rozumět. Příklad - "ze aky je rozdiel medzi nou a DPI". :lol: Nevím jestli nejnižší sensitivity = největší přesnost. Každému vyhovuje něco jiného. Pochybuju že myška má v sobě nějakou primitivní pamět kde by jsi si uložil svoje nastavení a pak si to někde na Lance při zapojení do jiného PC použil. :lol: Myslím že není problém Setpoint nainstalovat kdekoliv a během chvilky si to nastavit. 8) Na tohle - "A tretia vec, co je to makro, teda konkretne v tomto pripade" taky nevím co odpovědět, nedává to smysl.

Reklama
cobr4in
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod cobr4in » 01 kvě 2011 00:35

prepac, to je nasa krasna, lubozvucna slovencina :D .. Příklad - "ze aky je rozdiel medzi nou a DPI"..to nadvazuje este na predosle suvetie, to znamena, ze som sa pytal na rozdiel medzi SPEED a DPI ..(po cesky by som to povedal "rozdíl mezi ní, po slovensky "rozdiel medzi ňou")..
nie, rozhodne neplati - cim mensia senzitivita, tym vacsia presnost...myslel som to tak, ze ked si na mysi nastavim maximalnu DPI, tak v hre mi potom staci velmi mala senzitivita a tym padom dosiahnem velmi vysoku presnost. Keby to spravim naopak, a nastavil by som si male DPI na myske, a velku senzitivu v hre, kurzor by sice behal rovnako rychlo, ale presnost by bola uplne neporovnatelna.
Posledna vec. Veta "A tretia vec, co je to makro, teda konkretne v tomto pripade". Co na tom nechapes? Dal som tym najavo, ze MAKRO ako tak viem co je, ale neviem, co znamena v tomto konkretnom pripade (konkretne v pripade mysi, a nie makro vseobecne)
► Zobrazit spoiler

ymorduur
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod ymorduur » 02 kvě 2011 19:15

A jo máš pravdu já jsem měl už vypito když jsem to četl tak jsem to nepochopil :lol: . No máš to tam napsané co to dělá. "Pointer Speed work settings on top of the DPI level to further adjust how the pointer behaves. Pointer speed allows you to increase or decrease the pointer speed from the baseline determined by the DPI level." Já osobně mám ten nativní ovladač vypnutý, SPEED mám nechaných těch 5 co je tam defaultně a dál už používám těch 5 pozic na DPI co ovládáš na myšce. Většinou teda jedu na plné kule 5700 DPI případně ve hře trošku došteluju senzitivitu tak jak mě to vyhovuje. Makro na myši je série kliknutí myškou které pak můžeš dát třeba na to boční tlačítko ale nevím teda kde by se to dalo využít já to nepoužívám :D .

cobr4in
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Re: ...ohladom GTX 570  Vyřešeno

Příspěvekod cobr4in » 02 kvě 2011 20:14

joo taaaaak :D ..takze ked dam DPI na max, speed na max, tak to bude rovnako presne, ako ked dam DPI na max a speed necham na 0? Lebo ja som mal vsetko na max a v hre potom na minime, som myslel, ze to bude este presnejsie :D ..native mam tiez vypnute. A nevies, ako sa to makro robi? Lebo som skusal vselico, ale ono mi to "nahravalo" len klavesnicu, a na mys to vobec nereagovalo
teraz som skusal takuto vec, aby som lepsie pochopil co ten speed vlastne robi: nastavil som si dve prepinatelne hodnoty DPI a to 5700 a 5600, speed som dal na 10. No a zisitl som, ze ono sa to netyka len tej vrchnej hodnoty 5700 dpi, ale aj tej spodnej, teda 5600..ja tomu nechapem :-( :D ..na preklad som pouzil google translate, tak chyba moze byt tam :D
► Zobrazit spoiler

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”