Ukažte co máte uvnitř svého PC Vyřešeno
Re: Ukažte co máte uvnitř svého PC
K mé kabeláži: Ten Kabel k CPU Pod MB nejde, Je moc krátkej... chybjej asi 2 cm ale nemám šanci to tam dát... Ohledně Izolačky na Těch kabelech... Dal jsem Ji tam aby to aspoň trochu spl-ý/í-valo se zbytkem case ... byly strašně barevný... jinak jsou ještě Přicvaklý těma plastovejma stahovacíma šňurama nebo jak se tomu říká... S kabeláží jsem si dal záležet, co to šlo ale líp jsem to nezvlád...
Můj PC
- Case:Zalman Z9 PlusHDD1:1,5 TB Seagate BarracudaHDD2:2 TB WDSSD:Kingston Hyper 3K 120GBCD DVD: Cosi Samsung MB: MSI H87-G4 CPU: Xeon E3-1230V3 + CM Hyper 103 GPU: Sapphire R9 290X 4GB RAM: Kingston HyperX Blu 8GB OS: WIN 8 64 BIT PSU: Corsair CX 750WM

- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
akem píše:a tiché...
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Led 2014 23:29) ---
a tiché...
Mám na uších sluchátka, přes která není slyšet nic v okolí... Ale neboj.

Počítač dám do jiné místnosti, provrtám zeď a protáhnu kabely na monitor + repráky. Myš s klávesnicí mám bezdrátovou. !NO PROBLEM!

Já jsem ale myslitel. Toto by nikoho nenapadlo...

Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
To víš že napadlo. X to tak má.
A není to zase takovej problém, do místnosti si dáš akorát nějakou malou case s mechanikou, USB hubem a vypínačema, případně jinejma věcma co potřebuješ, a zbytek můžeš postavit do nějakej hnusnej skříně vedle za zdí.
Každopádně, jeslti ti grafika hřeje na 125°C, tak máš buď v prdeli airflow, a nebo mizerně přidělanej/zasviněnej chladič. 128°C není pro grafiku normální.
A není to zase takovej problém, do místnosti si dáš akorát nějakou malou case s mechanikou, USB hubem a vypínačema, případně jinejma věcma co potřebuješ, a zbytek můžeš postavit do nějakej hnusnej skříně vedle za zdí.
Každopádně, jeslti ti grafika hřeje na 125°C, tak máš buď v prdeli airflow, a nebo mizerně přidělanej/zasviněnej chladič. 128°C není pro grafiku normální.
Just Fucking Google It!
To už je za hranicí fungování ne ?
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,

CPU: Intel core 2 Quad Q9550 2,83ghz @ 3,61ghz chladič Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2
GPU: Nvidia GeForce GTX 650ti OC 1gb Gigabyte
RAM: 6gb DDR2 1066mhz
HDD: Seagate Barracuda 500gb Sata 6gb/s
Zdroj: Eurocase PFC 400w ( chystá se upgrade )
GPU: Nvidia GeForce GTX 650ti OC 1gb Gigabyte
RAM: 6gb DDR2 1066mhz
HDD: Seagate Barracuda 500gb Sata 6gb/s
Zdroj: Eurocase PFC 400w ( chystá se upgrade )
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
tarogar
Proč by to mělo být za hranicí fungování???
Počítač bude ve vedlejší místnosti a monitor, myš, klávesice v první místnosti. Kabel od monitoru a od reproduktorů protáhnu zdí... Myš a klávesnice je bezdrátová.
tux
Mám USB hub, který má napájení. Kabel však k němu tahat nepotřebuji... Když si budu chtít k PC připojit nějaký flash disk, tak udělám 8 kroků, půjdu do vedlejší místnosti, kde je počítač a tam ten flash disk prostě píchnu.

Viděl jsi někdy grafiku GTX 470? Já mám referenční model... Přetaktovaný o 25%. (To se povedlo málo komu... Mám štěstí na kus.) Bez přetaktování dosahovala něco kolem 70 - 75 stupňů celsia. Samozřejmě bez jakéhokoliv vylepšování nějakým přídavným ventilátůrkem, popř. stolním ventiátorem.
Proč by to mělo být za hranicí fungování???
Počítač bude ve vedlejší místnosti a monitor, myš, klávesice v první místnosti. Kabel od monitoru a od reproduktorů protáhnu zdí... Myš a klávesnice je bezdrátová.

tux
Mám USB hub, který má napájení. Kabel však k němu tahat nepotřebuji... Když si budu chtít k PC připojit nějaký flash disk, tak udělám 8 kroků, půjdu do vedlejší místnosti, kde je počítač a tam ten flash disk prostě píchnu.

Viděl jsi někdy grafiku GTX 470? Já mám referenční model... Přetaktovaný o 25%. (To se povedlo málo komu... Mám štěstí na kus.) Bez přetaktování dosahovala něco kolem 70 - 75 stupňů celsia. Samozřejmě bez jakéhokoliv vylepšování nějakým přídavným ventilátůrkem, popř. stolním ventiátorem.

No tak pokud taktuješ krabici, tak to potom jo. Tam bych se ale pomalu už bál o tavení toho plastu 

Just Fucking Google It!
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Je to ,,krabice", která má jeden slaboučkej větráček na bočnici. Je tam jen na okrasu a ničmu tam moc nepomáhá.
Možná drobátko snižuje teplotu RAM-kám, protože fouká přímo na ně. Dále mám v té ,,krabici" 80 mm větráček, který vzadu fouká ven, kvůli odvádění tepla z case.
Ale hlavně mám pořádný, stolní ventilátor. To je nejlepší airflow, jaký může být!!!
Dokonce si mohu dovolit nechat na CPU jen pasivní BOX, bez chladiče. Až tak dobře to chladí. 

Ale hlavně mám pořádný, stolní ventilátor. To je nejlepší airflow, jaký může být!!!

Píšeš "Dokonce si mohu dovolit nechat na CPU jen pasivní BOX, bez chladiče." to mohu svědčí o tom že to asi nebude to nejtižší řešení co ? 

Intel i5 4690K, Asus Maximus Ranger, Asus HD7970 Matrix, Kingston HyperX 8GB, Seasonic S12II-620, Seagate Desktop SSHD 1TB, Samsung Evo 850 250GB, Zalman Z9 plus.
Tak já se tedy taky pochlubím :) Už trošku starší ale furt šlape pěkně 

Být blbcem v dnešní době je těžké , je velká konkurence.
- ruberninja
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 2806