Zas tak to brát nemůžeš. Takový je jen Stratos a web DDworld kde podle nich kdo si koupí kartu od Nvidie je uživatel bez mozku :)
Edit: Proč se na ten Ansys nezeptáš tady místo czc kde ti tam přijde zas psát pohádky stratos?
Stroj na 3D CAD / ANSYS / Games
Re: Stroj na 3D CAD / ANSYS / Games
Nikdydost: tak nějak jsem doufal, že zareaguje i někdo jiný jako opozice nebo potvrzení Stratose. Víš jak, když ho v té diskuzi přímo kompromituje s jiným názorem a on se pak musí bránit nějakým argumentem, tak získáš taky informace.
... Nicméně tam snad nikdo jiný tak aktivně nepřispívá. Aspoň co jsem viděl. 

Odpověď už tam máš díky bohu od někoho jiného 

Jo, když jsme ještě u toho. Tak v sestavě co jsi mi tu poskládal jsi uvedl tuto skříň: http://www.czc.cz/bitfenix-comrade-cerna/143611/produkt
Celkem se mi začíná zamlouvat oproti tomu dražšímu "Corsair Carbide Series™ 300R", který tam mám. (700 Kč je docela dost)
... Nicméně na co jsem se chtěl zeptat. Ten Gelid vleze tam nebo ne? Podle rozměrů by měl, ale bude to tak tak... Jen v diskuzi u té bedny kdosi píše, že se mu tam nevleze .. mrška, ale na jedné z tych reklamních fotek je jakýsi chladič, který vypadá jak Gelid, ale nedokážu rozkódovat co je to za typ.
Celkem se mi začíná zamlouvat oproti tomu dražšímu "Corsair Carbide Series™ 300R", který tam mám. (700 Kč je docela dost)

Ta Corsairka je samozřejmě lepší proto je taky dražší.
Pokud tě těch 700 stovek zabije tak tam tu Bitfenixku dej
Pokud tě těch 700 stovek zabije tak tam tu Bitfenixku dej
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
jednou za měsíc vyčisti bednu a komponenty a nic ti tam neumře ... dělám to tak už 5 let s dvou jádrem a šlape jak pohádka
ScrawlerCZ, čím to čistíš?
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
hej mám na to prachovku a normal vysavačem jinak bacha nevím co je na tom pravdy ale je možné že když to budeš dělat nějakou plastovou šitkou tak se to může rozbít vůču statické elektřině ale sám o tom moc nevím takže o tom nemám podklady
Tož, myslím, že zůstanu u štětečku, stlačeného vzduchu a vysavače.
Statickou elektřinu nemáme rádi.
Noťas si taky projíždím vysavačem a též jsem s tím spokojen. ... Ptám se hlavně proto, že jsem se dočetl o různých zvláštních aparatůrách jak to co nejlíp vyčistit. Viz ta tvoje plastová šitka. ... Já zase moc těm inovacím nevěřím. Raděj zůstatu u klasiky.

Jo ještě něco mě napadlo. Jak je to aktuálně s kabeláží. Je ve skříni či u komponent dostatek veškerých káblíků? Především mechanika, HDD a SSD mě zajímá. http://www.czc.cz/bi5hoes2oqija94si4ukkpd7i8/seznam
Především jsem na rozpacích u toho SSD píšou, že v balení je pouze disk a instalační médium. Neměl bych tedy raděj vzít toto? http://www.czc.cz/kingston-ssdnow-v300- ... 86/produkt (tady už to vypadá kabelovitěji.
)
Především jsem na rozpacích u toho SSD píšou, že v balení je pouze disk a instalační médium. Neměl bych tedy raděj vzít toto? http://www.czc.cz/kingston-ssdnow-v300- ... 86/produkt (tady už to vypadá kabelovitěji.

Zdravim zde na foru a rad bych se na vas obratil s pomoci na vytypovani komponent pro PC. Jednou z podminek je, aby na tomto pc bylo mozne pracovat v 3D Cadech (inventor, solidworks....), ale nebude to ciste pocitac pro tyto programy. Bude provozovan internet, bezna kancelarska prace, predpokladam ze zde rozbehnu i nejake hry klidne na stredni detaily. Pokud to shrnu, tak by to melo byt vysoce univerzalni PC, ktere vyzaduji napr. studenti. Jak jsem cetl v nejakem jinem vlakne, tak by nemel byt problem to rozchodit na normalnim hracim PC, ostatne tak jsem to mel i pred 10 lety u sveho pocitace.
Rozpocet na pc je 18-20tis. (muze byt i nizsi :)), bez periferii a OS, predstava je asi nasledujici:
Procesor: i5 (nejspis 4460)
Deska: ???
GK: také netuším, ale kvuli referencim pro 3d cady asi s cipem Nvidia
RAM: 8GB s moznosti dalsiho rozsireni
HDD: 1TB (moznost v budoucna pripojit ssd)
Zdroj: ???
Case: ???
Diky za navrhy
Rozpocet na pc je 18-20tis. (muze byt i nizsi :)), bez periferii a OS, predstava je asi nasledujici:
Procesor: i5 (nejspis 4460)
Deska: ???
GK: také netuším, ale kvuli referencim pro 3d cady asi s cipem Nvidia
RAM: 8GB s moznosti dalsiho rozsireni
HDD: 1TB (moznost v budoucna pripojit ssd)
Zdroj: ???
Case: ???
Diky za navrhy
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”