Tak já bych zkusil dát návod. Upozorňuji, že jsem pracoval se soubory na disku, protože DVD Osvobození 3 jsem musel vrátit.
1. Programem CD check jsem stáhnul DVD na HDD.
2. Z webu jsem si stáhnul DVD fab decrypter (http://www.dvdidle.com/) a stažené soubory přes něj prohnal. Odstraní EDGE-9
3. Znovu jsem soubory prohnal přes DVD fab platinum (POZOR - tam je nutno v program PGC přejet na druhou stopu-je shodná, ale obsahuje film - poznáte podle délky videa - v prvním řádku to ukazuje 150 MB, v druhém pak 6,7GB) OPRAVÍ NAVIGACI
4. Pak už soubory načtete ve Shrinku. Nevím jak to bude fungovat vám - já to musel SHRINKEM prohnat 2x, protože poprvé nabízí pouze 95% kompresi, což je málo. Podruhé bez problémů 4459 MB a výsledné DVD jsem odzkoušel na dvou stolních DVD i v počítači - bez problémů.
Nevím, jestli je to univerzální, ale funguje to.
mám nainstalované CD check i češtinu jsem si tam dal ale uložit to na HDD je pro mě porblém neb se v tom nevyznám tak kdyb jsi byl tak hodný a napsal mi jak se to ukládá na ten HDD tak bych ti byl nesmírně zavázán .
Ochrana SONY
návod
Pro markol - to jsem teď našel, snad to pomůže http://www.cdr.cz/a/5119
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tony.Dac píše:Koukněte sem postup mám ale nejsem autor
http://dvd.brainweb.cz/forum/viewtopic.php?id=442&p=2
bohužel pro ostatní lidi toto forum zrušili a mohu říct že tam bylo opravdu hodně ale hodně rad jak a co udělat v případě že vám nejde kopnout DVD
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Pokročily jste někdo při kopírování filmů s novými ochranami filmů?
Měl jsem filmy Osvobození 3 a 5 a už při pokusu kopírování na disk se mi objevilo, že určité sektory nejdou přečíst, takže z toho nebylo nic.Clone DVD, ani DVD Shrink a spousta ostatních, které jsem postahoval avyzkoušel, s tím nehla ani o kousek.Kdo se ozve?
Měl jsem filmy Osvobození 3 a 5 a už při pokusu kopírování na disk se mi objevilo, že určité sektory nejdou přečíst, takže z toho nebylo nic.Clone DVD, ani DVD Shrink a spousta ostatních, které jsem postahoval avyzkoušel, s tím nehla ani o kousek.Kdo se ozve?
dvd fab platinum
Píšeš že máš dvd fab platinum pětku?? Mohl by jsi mě nasměrovat kde se dá sehnat
Dík sim

- Jidhash
- Tvůrce článků
-
Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: dvd fab platinum
sim píše:Píšeš že máš dvd fab platinum pětku?? Mohl by jsi mě nasměrovat kde se dá sehnatDík sim
třeba tady u nás na fóru

Jak na torrenty
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ale on chce 5 ta tuším ještě neexistuje... 

RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Ochrana proti nadměrnému nabíjení u mobilu
od walderan » 19 led 2025 21:41 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 2555
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
20 led 2025 16:06
-
-
- 1
- 2981
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek