Skype se stále připojuje,ale internet stále jede.
Re: Skype se stále připojuje,ale internet stále jede.
Tak já sem stále na bodu mrazu
stále nic už přes hodinu.

- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
U mě už to funguje bez problému.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Taky se stále nemohu připojit.
A jéje... ted se mi podařilo se přihlásit, ale nepřipojí se to, když se chci dát online. Zrovna na vánoce.... :(
Intel Core i5-6400 2.7 GHz
2 x 8 GB DDR4 - 2133 MHz
NVIDIA GeForce GTX650 - 1 GB, 128-bit, 1215/5100MHz (jádro/paměti), propustonost 81.6 GB/s
(ZD) Asus Prime B250M-A
Seasonic M12II Evo - 520W - plně modulární
Kingston SSDnow v300 120GB ; Seagate Barracuda 4TB SATA ; ; Seagate 160 GB SATA
2 x 8 GB DDR4 - 2133 MHz
NVIDIA GeForce GTX650 - 1 GB, 128-bit, 1215/5100MHz (jádro/paměti), propustonost 81.6 GB/s
(ZD) Asus Prime B250M-A
Seasonic M12II Evo - 520W - plně modulární
Kingston SSDnow v300 120GB ; Seagate Barracuda 4TB SATA ; ; Seagate 160 GB SATA
-
- Pohlaví:
Asi od 10 je to O.K. a plynulé.
- shen477
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Přesně - od 10 hodin to ani jednou nespadlo
Než se zeptáte :::::: Než založíte téma

-
- Pohlaví:
Tady je strojově přeložené info z blogu Skype:
Aktualizace na odstávky, která byla ovlivňuje mnoho z vás po celém světě: schopnost jednoho uživatele Skype najít jiný spoléhá na to, co nazýváme 'supernodes', a včera, počet těchto propadl kvůli softwaru problém, který jsme 'jsme nyní identifikována. Naši technici pracují na vyřešení problému.
Miliony již jste hlášení, že nyní můžete přihlásit do Skype normálně, a odhadujeme, že tam jsou již téměř 5 milionů lidí on-line. Jako vodítko, je to asi 30% toho, co bychom očekávali v tuto denní dobu - a toto číslo se zvyšuje po celou dobu. Bohužel to není možné, pro nás předpovídat na individuální úrovni, kdy budete moci přihlásit znovu, a děkujeme vám za vaši trpělivost.
Je třeba poznamenat, že náš podnik produkt, Skype připojení , funguje normálně, i když Skype Manager a naše další on-line funkcí bude i nadále zůstat v režimu offline o něco déle. Kromě toho bude funkcemi, jako je volání skupiny video trvat déle, než návrat k normálu.
Jsme upřímně líto pro tento rozvrat - jako jste vy, my všichni na Skype spoléhají na Skype každý den. Jsme si vědomi, jak důležité Skype je vaše přátelství, rodina, a práci, a tak se zejména obávají dopadu vzácných problémy, jako je tento. Pracujeme tvrdě na obnovení plné funkčnosti software Skype, a doufám, že více informací ke sdílení brzy. Můžete také sledovat na Twitteru @ skype pro další aktualizace.
Aktuální informace můžete sledovat zde: http://blogs.skype.com/en/
Aktualizace na odstávky, která byla ovlivňuje mnoho z vás po celém světě: schopnost jednoho uživatele Skype najít jiný spoléhá na to, co nazýváme 'supernodes', a včera, počet těchto propadl kvůli softwaru problém, který jsme 'jsme nyní identifikována. Naši technici pracují na vyřešení problému.
Miliony již jste hlášení, že nyní můžete přihlásit do Skype normálně, a odhadujeme, že tam jsou již téměř 5 milionů lidí on-line. Jako vodítko, je to asi 30% toho, co bychom očekávali v tuto denní dobu - a toto číslo se zvyšuje po celou dobu. Bohužel to není možné, pro nás předpovídat na individuální úrovni, kdy budete moci přihlásit znovu, a děkujeme vám za vaši trpělivost.
Je třeba poznamenat, že náš podnik produkt, Skype připojení , funguje normálně, i když Skype Manager a naše další on-line funkcí bude i nadále zůstat v režimu offline o něco déle. Kromě toho bude funkcemi, jako je volání skupiny video trvat déle, než návrat k normálu.
Jsme upřímně líto pro tento rozvrat - jako jste vy, my všichni na Skype spoléhají na Skype každý den. Jsme si vědomi, jak důležité Skype je vaše přátelství, rodina, a práci, a tak se zejména obávají dopadu vzácných problémy, jako je tento. Pracujeme tvrdě na obnovení plné funkčnosti software Skype, a doufám, že více informací ke sdílení brzy. Můžete také sledovat na Twitteru @ skype pro další aktualizace.
Aktuální informace můžete sledovat zde: http://blogs.skype.com/en/
Nám už to nefunguje od včerejška
!!! Zrovna na ty Vánoce
!!!

mě to od mého posledního příspěvku nenaskočilo ani jednou...to je fakt super..
Pokud máte rádi elektronickou hudbu a nemáte co na práci, můžete si poslechnout mou hudební tvorbu na SoundCloudu.
Případně mě můžete podpořit koupí mých skladeb/EP na iTunes nebo poslechem mé tvorby na Spotify :)
Případně mě můžete podpořit koupí mých skladeb/EP na iTunes nebo poslechem mé tvorby na Spotify :)
Pokud jedete přes multiplatformní klienti, nemá to na vás téměř vliv, prostě jen jedna síť vypadla
Já jedu na Trillian Astra Pro 4.2.0.22, před hodinou jsem byl asi 5 minut online na Skype síti, než opět vypadla, ICQ síť jede v pohodě a tak jsem v kontaktu i s lidmi zde z fóra ...

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Já používám ooVoo klienta, umí videokonference až se 6 účastníky. Skype mi taky nejede.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hyperx cloud stinger 2 core na pc. Jede jen jedno 1 jack
od pidlo » 15 dub 2025 19:09 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 1914
-
od pidlo
Zobrazit poslední příspěvek
17 dub 2025 15:42
-
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4658
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 3
- 3039
-
od Signalista97