KSČM coming soon

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: KSČM coming soon

Příspěvekod jaojao » 15 říj 2012 14:57

Přesně tak, se to dalo čekat, už je to neúnosné .......
a jak píše např. Karlos, volbama se tu nic nevyřeší ani nezmění, za těch uplynukých 23 let a x voleb je to snad dostatečně patrné,
"hezky" názorné to bylo v minulých komunálkách v Brně - přímo ukázkový příklad .........., takže stačilo, může si každý ťápat co chce demokracií děti nenakrmíš, apropo demokracie u nás :o :roll:
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

Reklama
Madara
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Madara » 15 říj 2012 20:50

Jestli to bude takto pokračovat, tak rovnou můžeme vyhlásit druhou sametovou revoluci :mad:

faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod faraon » 15 říj 2012 21:00

Znám pár lidí, co se dnes fackují za to že při sametové revoluci cinkali klíči. Trvalo jim dost dlouho než na to přišli, holt Češi jsou tupější než třeba Ukrajinci, kteří pravý účel a směr té jejich "oranžové" revoluce pochopili během pár let. A na rozdíl od nás se zkorumpovanou vládou zločinců zametli hned, viz premiérka ve vězení a veškerý její miliardový majetek zabavený na zaplacení škod, které státu nadělala!
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

Madara
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Madara » 15 říj 2012 21:19

Však jo, to by Amíci čuměli, kdybychom jim řekli, že si stát dovoluje brát 20% DPH ! Ale to je trochu mimo téma. No jo, Češi nemají rozum z toho, co se děje v státě.

121jirkus
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod 121jirkus » 15 říj 2012 21:25

Madara, skype!

Rejtharik
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Rejtharik » 15 říj 2012 22:39

Dovolim si zasahnout vam do diskuse. Zkuste si prosím tento testik jeho nevyhoda je ze je v anglictine. http://www.politicalcompass.org/test . Myslim ze budete vysledkem prekvapeni. odeslano z SGM.
Procesor: Athlon II X3 450 3,2GHz Paměť: 3 GB Grafika: Sapphire HD 5770 Vapor-X
HDD: Spinpoint F3 + Barracuda 7200.14 Základní deska: Gigabyte GA-M68M-S2P

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 16 říj 2012 07:30

Nekoukal jsem na něj, ale nejspíš to bude ten samý, jaký se mi dostal do rukou ve srozumitelném jazyce a jehož výsledkem je, že pokud chci, aby vše fungovalo podle pravidel, jaká jsou mi milá, pak mám volit komunisty... Raději jsem poupravil své priority. Zažil jsem jejich nedoporučení ke studiu z politických důvodů již ze základní školy, kdy pak táta hledal protekci, abych mohl jít k přijímačkám alespoň na učňák s maturitou, skoro dvěstě kilometrů od domova. Naštěstí se mi ten obor později stal zdrojem docela slušné obživy a vzdálené město novým domovem, takže: "Děkuji soudruhu Jabůrku, který jste se jako správný bolševický kolaborant, podepisoval azbukou...". Zažil jsem i výslech na STB a trochu jejich nátlaku, kdy mi major Rubáš najížděl autem na kočárek s dvouměsíční dcerou a já již neměl kam uhnout... Radši budu riskovat frontu na pracáku, než abych viděl podobné zrůdy, jak przní životy mých dětí ve jménu své zvrácené ideologie.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Madara
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Madara » 16 říj 2012 15:05

Karlos, mě můžou lákat jak chtějí, ještě nemůžu volit :lol:, ale i tak bych je nikdy nevolil, co jsem viděl tak Anonymous se aktivně zapojili do záležitosti, v nějakých hodinách KSČM web nefungoval. Na novinky.cz jsou konečné výsledky - http://www.novinky.cz/volby/

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”