Všimli jste si,že od doby,co Razer zveřejnil zprávu o tom,že vyvíjí herní tablet (v hodnotě asi 30.000 Kč) se v poslední době čím dál tím více ty konzole,nebo jiní hardwarové výrobky rozjíždí a všichni mají najednou o ně velký zájem? Viz. VALVE (Steam Box - Linux),OUYA (Android),Nvidia Project Shield (Android - připravované) apod...
PS: Myslím si,že v dnešní době se pro vývojáře her,výrobců konzolí apod. více tohle oplatí (větší zisky) než PC,na kterém si v dněšní době lidi všechno stahujou a vypalujou. Proto se zaměřují na KONZOLE. :)
JAKÝ MÁTE NA TO NÁZOR VY???
Vývoj nových herních konzolí? jaký máte názor vy?
Re: Vývoj nových herních konzolí? jaký máte názor vy?
Jsem zastáncem her na PC.Od PS1 se ty hry težko stahují.U PS1 nebyl potřeba žádnej MOD a jely.
Ale jako do obýváku na hraní je asi konzole dobrá věc
Ale jako do obýváku na hraní je asi konzole dobrá věc

Jsem zastáncem PC her. Souhlasím, že XBox (a další konzole) jsou dobré třeba na rodinné hraní (tři lidi si sednou k jedné konzoli)
- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak nejlepší konzole je taková, se kterou si můžete "hrát", tzn. upravovat si podle svého. Proto se mi líbí Raspberry Pi. Na moderní konzole to nemá, ale má GPIO a člověk si s tím může "hrát" do aleluja a to se právě na tom líbí. Her je na to..no já nevím, podívejte se do repozitářů debianu na ARMy
.
Ale malina není to co jste chtěli slyšet, protože to není ta "pravá" konzole, jestli se to vůbec dá považovat za konzoli
. Malina se dá přirovnat k ZX Spectru (přibližně - počítač na hraní). Pro vás hry jako Rohue nebo hromada textovek převišující svojí hratelností některé dnešní nejlepší tituly nejsou to pravé.
Tolik konec nad polemikou herní konzole

Ale malina není to co jste chtěli slyšet, protože to není ta "pravá" konzole, jestli se to vůbec dá považovat za konzoli

Tolik konec nad polemikou herní konzole

domitea,ty vždy přídeš z něčim co má neco zpolecneho z unixem nebo vyvojem(at uz hw nebo sw) 

- Andrew98
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mě hodně zaujal Steam Box, kdyby byl levnější, než ostatní konzole a měl by dobré komponenty, tak se můžeme těšit na hry delší, těžší, graficky propracovanější atd. Jo a Steam Box nemá být konzole, nýbrž menší PC.
Intel Xeon E3-1231v3 + SilentiumPC Fera 2
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
Tak (a nejen) hraní na PC je nejuniverzálnější (+ největší počet her, po pár rocích také konzole zastarávají), ale pokud občas nechcete přemýšlet (laborovat) s nastavováním, updaty a upgrady (hardware, software) a jen si hrát, tak potom můžete sáhnout i po nějaké konzoly. Navíc na konzolích jsou hry často z oblastí, které se na PC vyskytují málo: bojovky, mlátičky, hopsačky. PS 1 a podobné stroje jdou bez větších problémů emulovat na PC. Já si nyní pořizuji repas PS 2 a nechám si ji očipovat. Právě proto šahám pro ní, protože koupit si za velké pálky 2-5 her a za chvíli nad nimi ohrnout nos, jsem spíš zkoušecí a testovací typ. U PS 3 a Xboxu 360 to pořád není definitivně a hlavně spolehlivě vyřešeno, i když jsou tedy novější a o generaci lepší. Nyní mě dost zaujala konzole nVidie, ale ještě musím prozkoumat pozdejší recenze a zkušenosti s ní (až se bude prodávat). Její hlavní výhodou je přenos plochy (streaming) z vašeho PC a vzájemná interakce (ovládání). Ale původně jsem chtěl něco takovéto, ale na způsob tabletu. Přenos plochy z PC, čtení, Net, grafika, video, software, hry a pro streamování to nemuselo mít ani nabouchaný hardware ...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 2670
-
od Monty19
Zobrazit poslední příspěvek
05 črc 2025 22:34