Jaky antivir
Jaky antivir
dobry de mam avg free edition a zda sa mi že zabera dosť miesta poradte nejaky dobry a ľahky antivir.
Re: Jaky antivir
Avira Free Antivirus 2013 - http://www.avira.com/en/downloads + k tomu ještě Antivirový doplněk Malwarebytes Anti-Malware,který slouží jako taková záchranná ruka k Antiviru.
Naposledy upravil(a) Deny18 dne 21 led 2013 16:52, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Ty máš dvacet otázek k jedné věci. Zkus Avast, ale pokud nepřidáš RAM, nic nevyřešíš!
ja bych doporučil misrosoft security znam ale na pc mame stejnak AVG
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
- the ProtoType
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Taky se přikláním k Avastu, stačí vypnout upozornění o aktualizaci databáze, a ani nevíš že ho máš v systému. Samozřejmě myslím verzi Free
Rád se naučím něco nového, takže jenom do mě. 
Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...

Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...
za mě comodo internet security, zdarma a je i s firewallem
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Rozhodně avast, avira, avg. MSE a Comodo jsou presudo antiviry. Takový placebo efekt aby nevyskakovaly upozornění centra zabezpečení 
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2

Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
S tím, že MSE je na parádu souhlasím.. ale Comodo si v různých testech vede dobře (např. http://www.youtube.com/watch?v=-MxiIEbs ... 93&index=6) a já můžu jenom potvrdit, že funguje jak má..
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”