Soubor po stažení zmizí
Soubor po stažení zmizí
Ahoj, mám takový problém.. stáhl jsem jeden soubor, program, který jsem několik dní používal, až se jednou antivir Microsoft Security Essentials rozhodl zablokovat ho a hodit ho do karantény jako nebezpečný vir. Ale tento program nebezpečný není a používá ho celá řada lidí. Tak jsem ho z karantény vyndal a povololil, ale program v pc pořád nebyl k nalezení, tak jsem ho stáhl znovu, ale vteřinu po stažení zase zmizel neznámo kam... v karanténě jsem ho nenašel... tak jsem se na zkoušku rozhodl Microsoft Security Essentials odinstalovat v domnění, že poté už program bude k použití.. ale to se nestalo. Po opětovném stažení program opět zmizel z plochy, ale nejde mi do hlavy kam, když antivir v tu chvíli nebyl spuštěný. Přes jiný program jsem promazal registry a vyčistil pc, ale program pořád mizí... možná je to banalita, ale už si nevím rady. : )
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Soubor po stažení zmizí
Název toho programu je tajný?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Soubor po stažení zmizí
Jmenuje se DELTA10FY
--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Úno 2013 14:34) ---
Jmenuje se DELTA10FY
--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Úno 2013 14:34) ---
Jmenuje se DELTA10FY
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení