Dobrý deň, včera mi prišiel tento PC http://www.praktikpc.sk/d-praktik-ultimate-pc-i3-dvojjadrovy-intel-i3-3220,-8gb-ram,-1000gb-hdd,-nvidia-gtx650-1gb,-dvdrw,-500w,-citacka.html, hneď som išiel nainštalovať windows 7 ktorý mám aj na notebooku a ide v pohode.. Inštaloval sa dosť dlho cca 3hodiny. Grafická karta sa inštalovala okolo 25minút pritom som nemohol pracovať na ploche skrátka nikde, strašne to sekalo.. A to pretrváva aj naďalej, PC je strašne pomalý seká aj na 2minúty, prenos dát je maximálne 5mb/s, nazačiatku to ide aj 50mb/s ale potom to klesne na 2mb/s, a už to nestúpne.. Mám 64bitový windows 7 home premium, skúšal som preinštalovať aj na ultimate 64bit, no nepomohlo. Poradte v čom môže byť problém, ďakujem :)
Ak by ste ešte niečo potrebovali vedieť ohladom PC, napíšte čo :)
pomalý PC Vyřešeno
Re: pomalý PC
Především jsi udělal velkou chybu, že sis počítaš koupil již složený. Za ty peníze lze pořídit co se týče výkonu lepší stroj. Ty "vidle" jsou originální nebo?
Nejdřív si to po sobě pořádně přečti!
Re: pomalý PC
niesu, teda nieje originální :)
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: pomalý PC Vyřešeno
Problém může být klidně v těch zkopírovaných WIN. Tady nelegální verze neřešíme, takže zamykám
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3158
-
od JHH1977
Zobrazit poslední příspěvek
02 bře 2025 19:45