Náhle ukončení skype
Náhle ukončení skype
Dobrý den , mám takoví problem se skypem pokažde když ho zapnu tak se mi opět po několika sec. vypne aniž by se napsala chyba nebo tak něco prostě furt pada. nevíte někdo čím by to mohlo být a jak to vyřešit? Děkuji
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Náhle ukončení skype
A co jsi s tím PC předtím dělal? Já jsem měl stejný problém poté, co jsem přeinstaloval Visty a neměl ještě nainstalované SP1 a SP2. Po jejich instalaci vypadávání Skypu přestalo.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
s počítačem jsem nedělal nic neobvikleho, žadne přeinstalace nebo tak...
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Skype sám od sebe nezačne padat. Podumej, co se okolo toho začátku padání dělo a kromě toho nám sděl, co máš za OS - celé označení, ne jen např. W7 - včetně Service Packů, a jestli ten Skype předtím chodil, jestli se neaktualizoval apod.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Tak mam W7-32x a nejde o problem který by najednou začal teprve předevčirem jsem skype instaloval na pc předtím jsem ho měl pouze na nb a dělá mi to od sameho začátku .
-
- Pohlaví:
Máš poslední verzi Skype? Pokud ne tak to přeinstaluj.
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
A máš na těch W 7 už i SP1?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 6610
-
od nev259
Zobrazit poslední příspěvek
11 úno 2025 11:38