Jak zapojit kino do PC aby hrálo 5.1? Vyřešeno
Jak zapojit kino do PC aby hrálo 5.1? Vyřešeno
Dobrý den, už několik dní se tu mořím se zapojením mého kina tak abych dostal onen očekávaný zvuk 5.1, nejdříve jsem kino propojil s MB přes optiku, pak jsem zjistil že optika přenese jen stereo pokuď nemám DTS Connect nebo Dolby Digital Live, to moje integrovaná zvukovka nemá, teď se snažím o propojení přes HDMI z grafiky do kina ale opět jsem dostal jen stereo i když by už tohle fungovat mělo, v Ovládacím panelu pod záložkou Spravovat zvuková zařízení jsem klikl na připojené kino ale v konfiguraci reproduktorů jsem měl na výběr jen stereo, HDMI výstup mám i na MB ale zvuk přes to se mi rozchodit nepovedl, nejspíš to ani nejde. Prosím o jakoukoliv radu, jsem už zoufalý. Jedná se o PC z podpisu a kino zde.
Asus Sabertooth Z77 | Intel Core i5-3570K 3.4Ghz/3.8Ghz Turbo | Gelid Tranquillo rev.2 | Corsair Vengeance Black 8Gb 1600Mhz | Asus GTX 680 DCIIT 2Gb 6008Mhz 1137Mhz/1201Mhz Boost | OZC Vertex 4 128Gb | Seagate Barracuda 1.5Tb | Seasonic 620 M12II | Bitfénix Colossus Window
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak zapojit kino do PC aby hrálo 5.1?
Tady máš rovnou něco k přečtení: http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=1864&t=1148313 , popř. http://knowledge-base.havit.cz/windows/656.aspx
a jinak když vložíš do Googlu "hdmi 5.1", vysype Ti dost informací, ve kterých bys mohl najít řešení Tvých potíží
a jinak když vložíš do Googlu "hdmi 5.1", vysype Ti dost informací, ve kterých bys mohl najít řešení Tvých potíží

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Rozdielny provider, rozdielne služby ako zapojiť
od 28_nitro_28 » 21 čer 2025 11:09 » v Sítě - hardware - 2
- 2737
-
od cervcek