Zdravím, v první řadě bych rád poděkoval uživatelům fóra za cenné informace, které mi velmi pomohly při výběru komponent do budoucího PC a celkově dodaly odvahu k "cestě individualní sestavy".
Jen bych chtěl poprosit o zhodnocení níže uvedené sestavy, zejména ze strany kompatibility a kvality. U GK jsem rozhodutý, na základě osobních zkušeností a preferencí pro Nvidii. PC by měl sloužit primárně na hry, internet a sledování filmů a základní prací v MS office, čili žádná úprava videa či fotografii. Nejsem si úplně jist základní deskou, ale zaujala mě podporou SLI (do budoucna ke GTX670), vylepšeného DOSu a především integrovanou wifi. OC plánuji spíše až později, až by PC nestíhal náročnější hry a spíše lehce, žádné extrémy. Cenový limit jsem už lehce překročil, takže kdyby se dalo někde bez závažných důsledku trochu ušetřit, nebudu se zlobit. Také nejsem rozhodnutý v otázce WIN7 vs WIN8, na NTB mám WIN7 a byl jsem s ním vždy spokojený, navíc si rád zahraji starší hry (Mafia, Mass effect 1, série Total War, Zaklínač,...) a trochu se obavám problému s kompatibilitou.
Předem díky za případné připomínky a podněty
http://www.czc.cz/09d9lf2j6ij2j8shb0lfk6mnu4/seznam
Herní PC sestava
Re: Herní PC sestava
NA desce bych rozhodně ušetřil.. lepší než integrovaná WiFi je si jí dokoupit.
Tato deska je na taktování úplně super a podporuje SLi
Jinak monitor má skvělé barvy a pozorovací úhly jen jsem byl trošičku zklamanej z odezvy... ta není bůhví jaká...
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Úno 2013 14:24) ---
Nebo ještě lépe tuto desku ke které dostaneš CD-ROM zdarma a vyjde Tě pak prakticky na 3 300
ale to jen v případě, že to s taktováním myslíš vážně.
a ten OS bych rozhodně bral W7
Tato deska je na taktování úplně super a podporuje SLi
Jinak monitor má skvělé barvy a pozorovací úhly jen jsem byl trošičku zklamanej z odezvy... ta není bůhví jaká...
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Úno 2013 14:24) ---
Nebo ještě lépe tuto desku ke které dostaneš CD-ROM zdarma a vyjde Tě pak prakticky na 3 300
ale to jen v případě, že to s taktováním myslíš vážně.
a ten OS bych rozhodně bral W7
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Jj s tou malinko horší odezvou počítám, ale vzhledem k ceně se mi to IPS zdá jako dobrá koupě :-).
K MB: Vím že je tahle trochu předražená, osazená vším možným, ale popravdě mám trochu strach ze spolehlivosti MSI desek, co jsem nedávno projiždel diskuze, články a ostatně i poruchovost na CZC, vím, že je tam záruka 3 roky, ale nerad bych nějakou takovou reklamaci vůbec řešil. Co se týče ASUSu, tak mám k němu větší důvěru, mám od něj 2 NTB a celkově. Jen ta MSI v prvním odkazu od tebe má v popisu jen Crossfire a ani na internetu jsem nenašel, že by měla SLI, ale ono to není až tak podstatné kriterium, težko říct jak velký význam to zapojení 2. GK za 2-3 roky bude mít oproti koupi pouze jedné.
Zvažoval jsem ještě desky bez SLI, konkrétně: http://www.czc.cz/asus-p8z77-v-lx2-inte ... 43/produkt a pak tu G43 co máš ve svém popisu sestavy. S tím OC to nevidím nijak extrémně, jen lehce popohnat v budoucnu :-).
K MB: Vím že je tahle trochu předražená, osazená vším možným, ale popravdě mám trochu strach ze spolehlivosti MSI desek, co jsem nedávno projiždel diskuze, články a ostatně i poruchovost na CZC, vím, že je tam záruka 3 roky, ale nerad bych nějakou takovou reklamaci vůbec řešil. Co se týče ASUSu, tak mám k němu větší důvěru, mám od něj 2 NTB a celkově. Jen ta MSI v prvním odkazu od tebe má v popisu jen Crossfire a ani na internetu jsem nenašel, že by měla SLI, ale ono to není až tak podstatné kriterium, težko říct jak velký význam to zapojení 2. GK za 2-3 roky bude mít oproti koupi pouze jedné.
Zvažoval jsem ještě desky bez SLI, konkrétně: http://www.czc.cz/asus-p8z77-v-lx2-inte ... 43/produkt a pak tu G43 co máš ve svém popisu sestavy. S tím OC to nevidím nijak extrémně, jen lehce popohnat v budoucnu :-).
Máš pravdu ta Sapphirka nepodporuje SLi (nevim kde sem k tomu přišel) S tou mou se taktovat opravdu moc nedá... na tu zapomeň :)
Bez SLI potom na to taktování je nejlepší ve své ceně ta Sapphirka... Ovšem pokud se koukám na tu poruchovost co uvádí CZC je to bída... pak vychází nejlépe ASUS
Bez SLI potom na to taktování je nejlepší ve své ceně ta Sapphirka... Ovšem pokud se koukám na tu poruchovost co uvádí CZC je to bída... pak vychází nejlépe ASUS
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Herní sestava cca do 60 000 Kč
od Kelateran » 22 črc 2024 17:37 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 7
- 2383
-