jak na any dvd

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

olcit
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

jak na any dvd

Příspěvekod olcit » 25 pro 2006 04:56

Ahoj..jsem v pálení trošku začátečník.Všechno jsem zatim pálil v Neru a nebo CloneDVD 3.9.4.0.
Tedˇ se mi nepovedlo něco vypálit,tak jsem sehnal ANY DVD 6.0.8.2. Mam to v češtině ,ale stejně vubec nevim jak s nim pracovat.Žádnej návod jsem na netu nesehnal.Nevíte někdo jak na to?Díkes
olcit

Reklama
Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Luboš » 25 pro 2006 09:07

Funkcí programu AnyDVD je potlačit ochranu originálních DVD proti kopírování. Postup je jednoduchý. Spustíš nejprve AnyDVD a dále si ho nevšímáš - pracuje v pozadí. Pak vložíš originální DVD do mechaniky, spustíš kopírovací program a uděláš kopii.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

gena17
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod gena17 » 25 pro 2006 09:37

mohl bych ti doporučit ještě jeden program je i v češtině zvládá 98% dvd a pracuje stejně jako DVD DECRYPTER ten program najdeš tu a já ho používam nejčastějihttp://www.dvdidle.com/cs/free.htm
DVD Fab Decrypter je legalně zadarmo :banana: ale pozor on přímo nevypaluje jen ukláda film na disk a pak to projedeš v neru. Taky sem začinal a byl z toho jelen :lama:

olcit
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

díkes

Příspěvekod olcit » 26 pro 2006 01:26

Moc děkuju--jste super.Proto se mi zdálo ,že nepracuje.Vlastně sem to vubec nepoznal.
olcit

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”