Ahoj, při instalaci nějakého programu (byl jeho součástí) mi na ploše zůstal viset panel, který nemá na vykliknutí křížek, nejde vypnout.Je to panel s nabídkou instalace toolbaru.Nejde odkliknout, spustit, odstranit a ani po restartu PC nezmizel.
Program jsem odinstalovala a panel trčí na ploše, jde max shodit na lištu..nic víc :( Co s tím?
Visící panel Vyřešeno
Re: Visící panel
Zkoušela jsi CTRL+ALT+DELETE ?
A ukončit to přes správce úloh ?
Chápu dobře že se ten program spouští neustále po startu systému? Tak potom smazat záznam o jeho spouštění.
To uděláš v programu msconfig (Win+R, napiš mscinfig, enter). Na záložce Po spuštění najdi ten program a zakaž ho.
To uděláš v programu msconfig (Win+R, napiš mscinfig, enter). Na záložce Po spuštění najdi ten program a zakaž ho.
Just Fucking Google It!
- Tanulin
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
kellne píše:Zkoušela jsi CTRL+ALT+DELETE ?
Ne ne nešlo, zkoušela jsem jako první.
******************************************************************************************
Chápu dobře že se ten program spouští neustále po startu systému? Tak potom smazat záznam o jeho spouštění.
Ne ne nespouštělo se to, nainstalovala jsem nějaký program, nefungoval, odinstalovala jsem ho a na ploše zůstal trčet panel bez možnosti ukončení.
Projela jsem PC Malwarebytes a po ukončení je po problému...uf.Přesto díky za snahu