Hoj dneska my přišel telefon Sony experia miny při spuštění mam problem když ho odemikam tak se my ma zobrazit tabulka na vyplněni hesla na pin ale ihned co odemknu telefon tak se my cca na 1-2 objeví ta tabulka a zas zmizi a a takhle furt dokola zkoušel jsem spušteni bez simky a kdyz odemknu tak chrochta obraz seklyasi cca 4-5min pak prestane a zas to chce odemknout nevite co stim ..... BTW jinak při prvnim spusteti slo vse v poho zadal jsem pin pak my naběhl pruvodce ale bylo to nejaky sekly ze se my furt v vtom pruvodci posouvaly strasne rychle ty stranky tak ze jsem to vypl a od ty doby to se to takhle S..... předem diky za každou rychlou odpověd .
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Bře 2013 17:22) ---
tak už jsem postoupil dal nechal jsem asi telefon hodku chroupat a pak to uz slo pres toho pruvodce jsem se dostal ale dosti mě mrzi ze kdyz vlezu do menu tak si to dela cochce a nebo musim na aplikace klikat treba 5x-6x nez se otevrou a např nastaveni se my vubec neotevře poklepu oběvise tabulka s nastaveni a zas my to spadne do menu a furt do kola.
Sony experia miny
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Sony experia miny
Zkuste reklamovat..Android ať je jakýkoliv, tyhle problémy nedělá..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2906
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
19 pro 2024 10:50