Ahoj všem, potřeboval bych pomoct s následujícím problémem. Než jsem napsal, tak jsem toho dost přečetl, ale nepomohlo.
Podotýkám, že přes počítače nejsem tupec, ale co se týče sítí, tak tam nijak zvlášť nevynikám.
Takže:
internet přiveden do routeru, z routeru do PC (IP 192.168.*.*), ale v routeru mám static IP 46.3*.1**.1**.
Do teď jsem používal TeamViewer, ale nyní již to nebude možné(komerční využívání). Proto jsem nainstaloval VNC viewer (též TightVNC) s tím, že se budu připojovat přes toto.
V routeru mám povoleny u Forwarding porty 5900 a 5800. Ale bohužel to vždy skončí "Failed to connect to server"
Tak jsem si řek, že to zkusím rozchodit na NB, který je připojen přes WIFI (IP 192.168.*.*) Ale ani zde to nejde. Stejná chyba.
Na ten NB nejde ani PING. I když to asi nemusí vadit(TeamVieweru to aspoň nevadí).
Taka jsem vypnul Firewall, vypnul jsem všechny štíty Avastu a nic nepomohlo. Ať napíšu název počítače nebo IP adresu, tak vždy skončí "Failed to connect to server". Co dalšího by to mohlo být? Nepoužíváte někdo VNC ke vzdálené ploše? Třeba je něco blbě v tomto nastavení?
Prosím ty zkušenější, kteří s tím mají své zkušenosti o radu. Kam se podívat, co nastavit, co sem ještě přidat k dokreslení situace.
Děkuji.
Vzdálený přístup přes router
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vzdálený přístup přes router
To se mi stava u vsech programu pro vzdaleny pristup,jako napriklad wifi touchpad kdyz chci pripojit telefon k pc tak to take pise Failed to connect to server.A mam ten stejny problem jak ty uplne,ale TemVierwer funguje jako jediny bez problemu
Tak jsem zvedav,minule nikdo nevedel..

AMD Phenom X4 955 3,7GHz,2x4GB-DDR3 Kingston Hyper-X 1600MHz + 1xDDR3 4GB Corsair Vengeance 1866MHz,
MSI GTX 950-2G,Gigabyte 790XTA-UD4,Seagate Barracuda 1TB,Seasonic 620W bronze,CM 212+ (2xfan),Roccat Kone+,Roccat Kave 5.1,Roccat Alumic,
LG 27" M2752D-PZ
MSI GTX 950-2G,Gigabyte 790XTA-UD4,Seagate Barracuda 1TB,Seasonic 620W bronze,CM 212+ (2xfan),Roccat Kone+,Roccat Kave 5.1,Roccat Alumic,
LG 27" M2752D-PZ
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tak tady mi asi neporadíte, škoda. Zkusím jiná fora. 

Tak pak dej vedet, kde ti poradili 

Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Tak za
1. co máš za router?
2. máš opravdu pevnou ip adresu?
3. dokážeš se připojit na router od jinud? (nejspíše port: 8080)
4. máš na PC statickou IP nebo používáš DHCP?
1. co máš za router?
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
carlosz123456 píše:Tak tady mi asi neporadíte, škoda. Zkusím jiná fora.
tak pak dej taky vedet kde tak dobre radi ..at vime kde se ptat
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Určitě dám vědět, pokud se někdo takový najde.
koukám, že nic vlastně nechceš...
Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
konecne jsi se rozepsal a mohlo to byt v 1 prispevku aby se vedelo o co vlastne jde a s cim to souvisi
ale az pote co to od tebe pacime
neodpovedel jsi akemovy na otazky 2 az 4
ale az pote co to od tebe pacime
neodpovedel jsi akemovy na otazky 2 az 4
Naposledy upravil(a) als dne 11 dub 2013 07:32, celkem upraveno 2 x.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Najprv to skusaj na lokalnej LAN. Az ked ti to bude fungovat na LAN, mozes ist cez Internet a forwardovat. Na jednom pocitaci musis mat VNC server a na druhom (ostatnych) VNC klient.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
akem píše:koukám, že nic vlastně nechceš...
Tvé myšlenkové pochody bohužel nestíhám

--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Dub 2013 07:25) ---
als píše:kdyby napsal typ routeru ...hru ...atd... podobne co vyzaduje atd... uz mohl mit odezvu vzhledem k reakci nikdo mi nepomuze asi nic nechce ....
nebo nas zkousi ...ani pritom neodpovedel na tve otazky i takovy jsou co ctou rady jen mezi radky ..vlasne nic nechci ze ?
Podobné jako předcházející příspěvěk. Já chci aby mi to fungovalo. Router je TPLINK WR541G/TL (myslím ale, že router zvládnu díky jednoduchosti nastavení)
Žádnou poblblou hru hrát nechci. Potřebuji se pouze dálkově připojit k jinému počítači. Přes TemViewer nemůžu(psal jsem v prvním příspěvku), tak hledám náhradu. Ale kdosi už psal, že VNC je pouze pro spojení vnitřní sítě. Tak nevím. A mimochodem, již v prvním příspěvku jsem psal, že pokud by bylo potřeba další vypsání nastavení, že mi někdo má říct co ještě je potřeba sdělit pro to, aby jste mi mohli pomoct. Tak si ty blbý poznámky nech na jindy. Díky.
Nechápeš mé pochody?! Pak si d****t
TAK SE PROBER!
nevím co dodat... jen vím, že jsi hodně šikovnej a router zvládáš nastavit a že se jedná o TPLINK WR51G/TL a firmware? a ostatní odpovědi?
TAK SE PROBER!
akem píše:Tak za
1. co máš za router?
nevím co dodat... jen vím, že jsi hodně šikovnej a router zvládáš nastavit a že se jedná o TPLINK WR51G/TL a firmware? a ostatní odpovědi?
Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2580
-
od liborek
Zobrazit poslední příspěvek