Mrzne mi notebook
Mrzne mi notebook
Dobrý deň, nedávno som si kúpil nový notebook - HP Pavilion g6-1311el Grey . Problém je v tom že ked ho zapnem asi po minúte ked na niečo kliknem zamrzne prestane reagovať a stále sa niečo načítava trvá to aj hodinu kurzor sa hýbe ale stále spúšťa to načo som klikol ... ked už odmrzne ide normálne aj hry sa dajú hrať .. až kím zase nesekne
... Neviem si rady skúšal som natvrdo reštartovať , obnoviť sistém ... skúšal som ho zapnúť aj v búdzovom režime , tam tak nemrzne .. Za vače rady vopred dakujem .

Re: Mrzne mi notebook
Vítej na PC-HELP.
Windows na tom ntb jsou originální?
V době, kdy to zamrzne - co ukazuje správce úloh? Třeba jestli to intenzivně nevytěžuje nějaký proces.
Antivir je a případně jaký? Firewall taky běží?
Windows na tom ntb jsou originální?
V době, kdy to zamrzne - co ukazuje správce úloh? Třeba jestli to intenzivně nevytěžuje nějaký proces.
Antivir je a případně jaký? Firewall taky běží?
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Tohle dělá hodně často přílišné využití cpu nebo paměti...udělej diagnostiku paměti pokud víš jak, klidně i diagnostiku HDD pro jistotu a uvidíš co z toho vznikne...ale jinak pokud je nový a máš OS po ruce, klidně udělej reinstal :)
Skříň: noname - Procesor: AMD Ryzen 5 2600 - Paměť: 8GB DDR4 - HDD: 1x 120 GB SSD a 1x 256 GB - Grafika: MSI RADEON RX580 8 GB ARMOR - OS: WIN 10 PROFESSIONAL OEM - Klávesnice: Trust silent - Myš: Genius Scorpion
Sluchátka: Lewitz HP710 a Intezze cliq.
prešiel som ho anti vírusom a stále mi to robí ... a využitie procesora je minimálne v správcoví úloh mi ukazuje kolo 3 % využitie...
-
- Pohlaví:
Zkontroluj disk a dej sem screen - http://www.slunecnice.cz/sw/crystaldiskinfo/
pokud ho nedávno koupil nebylo by lepší dojít do obchodu kde to koupil ?
***** SZ nejsou soukromá poradna! Ptejte se na fóru, víc hlav, víc ví!*****(Blue Spirit)
-
- Pohlaví:
Proč do obchodu? Nemusí to být zrovna HDD, ale třeba nějakým vetřelcem v PC, špatně nainstalovaným programem aj.
Přidávám jednu zkušenost, na vině jsou i Win Update a nezobrazená hláška "instalace aktualizací"... taktéž častý jev a rovněž toto dělá u Win Vista a 7 po instalaci Service Packu, který se špatně integroval do systému...
Skříň: noname - Procesor: AMD Ryzen 5 2600 - Paměť: 8GB DDR4 - HDD: 1x 120 GB SSD a 1x 256 GB - Grafika: MSI RADEON RX580 8 GB ARMOR - OS: WIN 10 PROFESSIONAL OEM - Klávesnice: Trust silent - Myš: Genius Scorpion
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2078
-
od meda2016