Snížení skóre GPU Vyřešeno
Snížení skóre GPU
Zdar, před chvílí jsem si namontovat Q6600 a ve vlastnostech systému se mi ve vyhodnocení snížilo skóre Grafiky z 7,1 a 7,1 na 4,9 a 6,3 a chtěl bych si to objasnit, jestli to znamená, že ta grafika je teďka nějak slabší ? (Hry sice jedou lépe i skóre na Cpu se zvýšilo dokonce i s ram) Stalo se mi to i před tím, že ze 7,2 to spadlo na 7,1 a to jsem nic neměnil.
Re: Snížení skóre GPU
Ano, v porovnani s vykonem CPU
Není to pouze tím, že jsi po dlouhé době aktualizoval vyhodnocení výkonu? S novými aktualizacemi se mění i bodování systému (aspoň si to myslím
) Co máš za grafickou kartu?

Grafiku mám Gtx 650 a aktualizuju to pokaždé, když mi to říká že byl zjištěn nový hardware. Teďka sem měnil to cpu a už to chápu ale nechápu proč se mi to ještě asi před týdnem snížilo s těch 7,2 na 7,1.
Nechci nejak strasit mel jsem Q6600 a poridil si tam HD 7750 a jak jsem pak zjistil tak ten procesor nestacil krmit grafiku a zacal mi ji ten procesor brzdit.
Rád se přiučím novým věcem :-)
No nevím no, ale já na nic lepšího neměl a na novou základovku už vůbec né. Podle mě by to rozhodně nemělo brzdit tak jak, muj minulý Intel Pentium E2160 ne ?
Ja prave tlacil tu 7750 tim Q6600 a brzdilo mi to prave, treba ta GTxko bude na tom lepe
Doufám že jo. Lepší Cpu do toho totiž nenarvu no.
ja mam tuhle volnou jeste v zaruce http://cz.msi.com/product/mb/G41M-P33-Combo.html a do toho narves i Q9650 3.0Ghz
Do té mojí vlastně taky :) akorát sem si místo toho Q9650 koupil Q6600, kterou ještě budu taktovat, tak to vyjde asi na stejno 

Tak tu Q6600 hodis stabilne na 3.4Ghz videl jsem i u nekoho ze to dal az na 3.8Ghz 

Re: Snížení skóre GPU Vyřešeno
No uvidím jak mi to uchladí Artic CF Pro 7 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 7648
-