Každý druhý den mi to vyběhne, já to potvrdím, dvakrát problikne příkazový řádek a nic se neděje. Za dva dny je to znovu.
Zkusil jsem kvůli tomu spustit i Chrome, ale stejné. Ví někdo, jak se toho zbavit?
Avast Updater otravuje. Vyřešeno
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Avast Updater otravuje.
Projít si nastavení a aktualizovat.Je pod zabezpečením.
-
- Pohlaví:
Díky, já myslím že je to věc Avastu, nicméně Chrome jsem aktualizoval a uvidím zda to zase vybafne.
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Dělá to od poslední "inovace" Avastu, vypnout to lze dle obrázku:
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Re: Avast Updater otravuje. Vyřešeno
To peyrac10 díky! To je ono, ani jsem netušil že tam něco takového je. Hledá to update skoro na všechno. Vypnuto, ale ještě to nechám otevřené, kdyby to někomu pomohlo.
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Nemáš zač
Akorát to zbytečně buzeruje, mně to "našlo" jeden zastaralý ovladač na jiném PC, než z kterého píšu - byl nainstalován předposlední - a řvalo to na mě KRITICKÝ STAV SOFTWARU
Nevím, který "vývojář" tuhle debilitu zplodil. 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”