TV nereaguje - poradíte co ještě zkusit? Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Běla
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

TV nereaguje - poradíte co ještě zkusit?  Vyřešeno

Příspěvekod Běla » 15 dub 2013 08:44

Dobrý den, dnes jsem ovladačem chtěla zapnout TV, ale nesvítila (dioda ), nereagovala. El. proud šel. Zkoušela jsem ji zapnout ručně, nic. Napájecí kabel byl připojen. Přitom večer bylo vše v pořádku. Je s ní už konec ? Nebo mám ještě "něco" zkusit? Poradíte mi? Mám ji 7let, LG. Děkuji. :-(
Naposledy upravil(a) Ltb dne 15 dub 2013 09:22, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: TV - NEREAGUJE

Příspěvekod memphisto » 15 dub 2013 08:48

Jiny spotřebič v dane zasuvce funguje? Co jistice? Neni prelomeny povysunuty napájecí kabel?

Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

als
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod als » 15 dub 2013 08:53

to vis misto opravy ...ci zaneseni do opravny to tady ...v diskuzi o nicem opravime ..ale muzes ji zkusit sam rozebrat a mrknout se na streva

Běla
nováček
Stav:

Příspěvekod Běla » 15 dub 2013 09:00

memphisto: v zásuvce je ještě přehrávač, ten funguje. Jistič jsem vypla a zapla - OK. A přelomený kabel asi nebude, nesahala jsem na něho a večer vše fungovalo.

Jjg
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Jjg » 15 dub 2013 09:13

Mi v podobném případě televize "vzpamatovala", když jsem ji nechal hoďku s kabelem vytaženým ze zásuvky. Možná taky jen odešla pojistka - to by se musel podívat někdo, kdo ví, kde ji hledat. Opravna - no, nevím, ti v televizi vymění "střeva" a za tu cenu byste možná měla novou.

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Re: TV nereaguje - poradíte co ještě zkusit?

Příspěvekod jaro3 » 15 dub 2013 10:55

Pravděpodobně "odešel" zdroj v TV. Někoho požádej (který tomu trochu rozumí), aby TV otevřel , zkontroloval pojistku v u síť. vypínače a na primární straně impulzního zdroje. Jinak to chce servis , ale zvaž cenu opravy 7 roků staré TV a koupi nové.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Běla
nováček
Stav:

Příspěvekod Běla » 15 dub 2013 18:01

Jjg píše:Mi v podobném případě televize "vzpamatovala", když jsem ji nechal hoďku s kabelem vytaženým ze zásuvky. Možná taky jen odešla pojistka - to by se musel podívat někdo, kdo ví, kde ji hledat. Opravna - no, nevím, ti v televizi vymění "střeva" a za tu cenu byste možná měla novou.

Tak pomohlo mi to, co jste mi poradil - vytáhnout ze zásuvky a za chvíli zase zapojit! :thumbup: :thumbup: :thumbup: Děkuji moc! :clap: :clap: :clap: A děkuji taky všem ostatním za odpovědi! :clap: :clap: :clap:

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Asus notebook power button nereaguje
    od Ghoust23 » 18 říj 2024 16:51 » v Problémy s hardwarem
    6
    3604
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    03 lis 2024 09:06

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”