HDD se chová jako FANTOMAS

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Georgio
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

HDD se chová jako FANTOMAS

Příspěvekod Georgio » 15 dub 2013 13:25

Dobrý den, včera jsem si přivezl HDD 2,5 500gb SATA mám to do stolního PC . HDD jsem připojil vlezl do BIOSU a vše v pořádku typ HDD velikost vše v pořádku (jen je PC malinko zpomalené vše trvá jednou tak dlouho) najedu do WINDOWS XP a v Tento Počítač najde další disketovou jednodu "E" rozkliknu a vypíše že to chce fotmátovat, dal jsem formátovat NTFS a při začátku formátování to hodí modrou smrt, disk na kterém je systém jsem odpojil nechal pouze 500gb (ten nový) najel jsem do bootování instalace nového OS disk mi to našlo načetlo . Odstranil jsem oddíl a vytvořil nový disk to naformátovalo ale na 100% to hodilo hlášku že nelze dokončit formátování z důvodů (bla bla bla) disk je pravděpodobně poškozen což být nemůže jelikož je vyndaný z funkčího PC na vlastní oči odzkoušen a plně funkční, tak mi to nedalo ani google za mě poblém nevyřešil . Vrazim to do druhého PC a to samé. s HDD nebylo tuknuto nebo jinak poškozeno tím pádem prosím nějakého kutila co měl stejný problém nebo kdo ví co stím jetli je to otázka BIOSU tak popřípadě jaká (druhý disk též 2.5 VYNDANÝ Z NTBK a plné funkční)

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: HDD se chová jako FANTOMAS

Příspěvekod guest » 15 dub 2013 13:29

Ono to blabal je celkem důležitý.

Zkontroluj ho a dej sem screen - http://www.slunecnice.cz/sw/crystaldiskinfo/

Georgio
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Georgio » 15 dub 2013 13:36

Právě nemám možnost dostat do PC systém jelikož systémový disk Formátuji na Druhém PC a pokud ho vrazím do NTBK tak i tak budu bez systému, a k tomu blablabla (nevypsalo to žádnou určitou chybu pouze o tom že but je instalační CD špatné nebo vadný pevný disk že at akci opakuji s jiným diskem CD) to mě též trklo napojil jsem další dvd rom původní jsem odpojil a to samé ale disk už se ukazuje v NTFS ( CD vadné není jelikož vyzkoušené v druhém PC po nové instalaci Windows ) jedná se o W XP proffessional SP1 , jsem z toho celkem zoufalý skusil jsem prakticky všechno až na bios jelikož ten má celkem rozsáhlé funkce a u spousty věcí nevím o co se jedná, nemohlo by pomoc resetovat CMOS vyndáním baterky? bios jsem dal do defaultního nastavení a stále nic.

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 15 dub 2013 13:41

I když je vyndaný a byl funkční, může být vadný. Formát by se měl dokončit. Dát ho do funkčního PC a zkontrolovat, případně použít chkdsk /f

Zpět na “Problémy s hardwarem”