Intel Pentium E5700 a telota jedneho jadra je stale rovnaka
Intel Pentium E5700 a telota jedneho jadra je stale rovnaka
Dobry den. Prosim vas potreboval by som poradit ohladom procesora Intel Pentium D-Core Inside E5700,ktory som si dnes kupil a vymenil miesto stareho slabsieho. Jedna sa o to,ze vsetko funguje perfektne az na ukazovatel teploty CPU. Jedno jadro ma stale tu istu teplotu v klude ,aj v maximalnej zatazi a v akomkolvek case. Druhe jadro je podla mna v poriadku,nakolko telota je premena a kolisava podla zatazenia cpu.Teraz neviem ci je to v poriadku,alebo nie.Urobil som niekde chybu pri montazi procesora,alebo nieco treba niekde nastavit,napriklad v biose ? Teplotu procesora prikladam aj na obrazkoch,kde to jedno jadro ma stale 43°C. Za kazdu radu vam vopred velmi pekne dakujem. Este doplnim,ze som pouzil teplovodivu pastu AC MX-4 a chladic je AC Freezer 7 Pro. MB je Gigabyte. 

-
- Pohlaví:
Re: Intel Pentium E5700 a telota jedneho jadra je stale rovn
Zkus se na to podívat HW-monitorem, mám v podpisu odkaz. Možná je vadný senzor.
Nejsou to XP?
Uz jsem videl, ze po vymene jednojadra za dvoujadro XP bez reinstalace nepoznaly ze je to dvoujadro a fungovalo pouze prvni jadro.
Uz jsem videl, ze po vymene jednojadra za dvoujadro XP bez reinstalace nepoznaly ze je to dvoujadro a fungovalo pouze prvni jadro.
ja som mal najprv 1,80-potom 2,20 a teraz som dal ten 3,0 . Vsetke boli intely pentium dual core a bez problemov stale na Win7. Speedfun mi ukazal aktivitu na obidvoch jadrach. Ten procesor som kupoval uplne novucicky s dokladom a zarukou,zeby hned vadny senzor ? 

Blue Spirit píše:Zkus se na to podívat HW-monitorem, mám v podpisu odkaz. Možná je vadný senzor.
skus ten HW-monitor
***** SZ nejsou soukromá poradna! Ptejte se na fóru, víc hlav, víc ví!*****(Blue Spirit)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
OS pro transformerbook s Pentium N3700
od cervcek » 15 úno 2025 12:04 » v LiNuX a ostatní alternativní OS - 1
- 11207
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
15 úno 2025 12:57
-
-
-
Taktování – Utilita k GK: Intel Arc A750 ?
od Jarda_For » 14 říj 2024 01:37 » v Taktování a další úpravy PC - 5
- 7687
-
od Jarda_For
17 pro 2024 07:46
-
-
-
ASUS PRIME Z790-A WIFI - Intel Z790 + Samsung 990 PRO (Nefunguje Boot & Instalace Win 10) Příloha(y)
od Polkiking » 14 srp 2024 15:50 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4534
-
od Zivan
15 srp 2024 09:16
-
Zpět na “Taktování a další úpravy PC”