Dobrý den,
mám tu zapeklitý problém. Starý známý má starší PC této konfigurace: AMD Sempron 2300+, 2GB RAM, GeForce 4 MX440, OS Win XP SP3.
Koupili jsme kameru Logitech Webcam HD C270 USB. Odzkoušena na notebooku, funguje perfektně i v aplikaci Skype. Na uvedené PC konfiguraci funguje též, ale Skype ji nechce vidět. Neustále hlásí, že nenalezl žádnou webkameru.
Učinil jsem tyto kroky:
1) Reinstal Skype (nejede kamera)
2) Reinstal Software k webkameře (kamera mimo Skype jede)
3) Odinstalace Softu a instalace pouze driverů k webkameře (kamera mimo Skype jede)
4) Ve Správci zařízení je vše OK, zkusil jsem reinstalovat driver - bez výsledku v aplikaci Skype.
5) Při testu na notebooku kamera v aplikaci Skype jede.
6) Software od Logitechu při testu snímání fotografie z kamery shazoval PC. Po odpojení tiskárny již PC neshazuje. Problém v napájení z USB? Nevím, ale mám dojem, že kdyby šlo o napájení, tak kamera nejde vůbec.
Máte někdo ještě nějaké tipy?
Děkuji.
Logitech Webcam HD C270 - Skype ji nevidí!
Logitech Webcam HD C270 - Skype ji nevidí!
Skříň: noname - Procesor: AMD Ryzen 5 2600 - Paměť: 8GB DDR4 - HDD: 1x 120 GB SSD a 1x 256 GB - Grafika: MSI RADEON RX580 8 GB ARMOR - OS: WIN 10 PROFESSIONAL OEM - Klávesnice: Trust silent - Myš: Genius Scorpion
Sluchátka: Lewitz HP710 a Intezze cliq.
Re: Logitech Webcam HD C270 - Skype ji nevidí!
Dobrý den,
zrovna jsem o víkendu u kamaráda řešil stejný problém.
Řešení: Nepoužívat nejnovější verzi Skype a nejnovější ovladače ze stránek Logitechu.
Odinstaloval jsem nejnovější Skype. Stáhl jsem si a nainstaloval tuto verzi: http://download.skype.com/msi/SkypeSetup_6.1.0.129.msi. Zakázal jsem automatické aktualizace.
Ovladače pro Logitech jsem nakonec použil ty z přiloženého instalačního CD.
Vše teď funguje.
zrovna jsem o víkendu u kamaráda řešil stejný problém.
Řešení: Nepoužívat nejnovější verzi Skype a nejnovější ovladače ze stránek Logitechu.
Odinstaloval jsem nejnovější Skype. Stáhl jsem si a nainstaloval tuto verzi: http://download.skype.com/msi/SkypeSetup_6.1.0.129.msi. Zakázal jsem automatické aktualizace.
Ovladače pro Logitech jsem nakonec použil ty z přiloženého instalačního CD.
Vše teď funguje.
Re: Logitech Webcam HD C270 - Skype ji nevidí!
Ok, zkusím a dám vědět :)
Skříň: noname - Procesor: AMD Ryzen 5 2600 - Paměť: 8GB DDR4 - HDD: 1x 120 GB SSD a 1x 256 GB - Grafika: MSI RADEON RX580 8 GB ARMOR - OS: WIN 10 PROFESSIONAL OEM - Klávesnice: Trust silent - Myš: Genius Scorpion
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2127
-
od peta501