Problémy s internetem Vyřešeno
Problémy s internetem Vyřešeno
Zdravím. Nainstalovala jsem lištičku IE. A pokaždý když kliknu na její ikonu tak namísto toho aby se mi otevřel internet vyskočí tabulka jestli chci spustit a když odkliknu tak se mi to znova instaluje. Chci aby se mi rovnou otevřel net a né abych to musela pokaždý instalovat. Jak na to? Díky za rady.
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problémy s internetem
Myslím, že IE musíš spouštět normálně přes ikonu IE. Ta ikona Lištičky je podle mě instalačka, na kterou když klikneš, zeptá se, zda se má spustit a když potvrdíš, spustí se instalace. Takže přes ni se na net nedostaneš.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
To je asi TOHLE . Nevím jak nyní, ale dříve s tím byly jenom problémy.
Jj to je přesně ono. Jaký problémy konkrétně? Ty jak mam já s instalací? Kromě teda tý instalace s tím nemám žádný problémy. Na na horní lištu jsem si nastavila obálku s tím, že když mě to upozorní že mi přišel mail tak kliknu a jsem rovnou v mailovce. Takže za mě dobrý.
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Podívej se do vlastností té ikonky "Lištička" a jestli je to fakt jen instalačka, tak ji smaž. Alespoň Tě nebude dráždit.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
A jak to poznám? Je tu napsaný jen typ: aplikace
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Dub 2013 14:02) ---
Ale dostanu. Po instalaci se mi otevře. Myslela jsem právě, že by šlo nějak nastavit abych to nemusela pořád instalovat. Ale když nejde tak se poohlídnu po klasickým IE
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Dub 2013 14:02) ---
peyrac10 píše:Myslím, že IE musíš spouštět normálně přes ikonu IE. Ta ikona Lištičky je podle mě instalačka, na kterou když klikneš, zeptá se, zda se má spustit a když potvrdíš, spustí se instalace. Takže přes ni se na net nedostaneš.
Ale dostanu. Po instalaci se mi otevře. Myslela jsem právě, že by šlo nějak nastavit abych to nemusela pořád instalovat. Ale když nejde tak se poohlídnu po klasickým IE
-
- Pohlaví:
Po klasickým IE se nemusíš poohlížet, ten máš v PC. Jenom musíš tu lištičku nastavit.
Jak se to nastavuje ti neporadím, neznám.
Rychlá volba
V nové záložce uvidíte miniatury svých oblíbených stránek. Máte je tak vždy přehledně po ruce. Nastavit si můžete 9 nebo 16 stránek, můžete si vybrat z přednastavených vzhledů nebo si vytvořit vlastní. Rychlá volba vás také informuje o nejzajímavějších zprávách dne.
Jak se to nastavuje ti neporadím, neznám.
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud je to tohle (možná s modifikovanou ikonkou podle typu Lištičky)
tak je to opravdu jen instalačka. Jestli máš Lištičku nainstalovanou, jako že ano podle Tvého popisu, tak tu instalačku klidně smázni, v případě potřeby si ji stáhneš znovu.
S tím otevřením - většina instalaček je nastavená tak, že se Ti instalovaný soubor otevře buď po souhlasu nebo i bez něj hned po instalaci. To je to, co to dělá Tobě.
tak je to opravdu jen instalačka. Jestli máš Lištičku nainstalovanou, jako že ano podle Tvého popisu, tak tu instalačku klidně smázni, v případě potřeby si ji stáhneš znovu.
S tím otevřením - většina instalaček je nastavená tak, že se Ti instalovaný soubor otevře buď po souhlasu nebo i bez něj hned po instalaci. To je to, co to dělá Tobě.
Tak to je super. Na počítače jsem antitalent. Mám ho jen kvůli hrám, chatu a skypu. Snad sem zabloudí někdo kdo ví jak se to nastavuje 
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Dub 2013 14:21) ---
To je ono,

--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Dub 2013 14:21) ---
peyrac10 píše:Pokud je to tohle (možná s modifikovanou ikonkou podle typu Lištičky)
To je ono,
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Teď to neber ve zlém, ale co kdybys zkusila napsat do vyhledavače "nastavení seznam lištička", vyjede Ti toho spousta a velmi pravděpodobně tam najdeš i nějaké návody k nastavení. Pořád lepší než sedět se založenýma rukama a čekat jestli se někdo smiluje a ozve se.
Nechce se mi hledat ani studovat co a jak. Je to ztráta času. Nejradši bych aby mi někdo rovnou napsal postup a bylo by. 

-
- Pohlaví:
S tebou je to těžký, stejně jako včera. Tobě se nechce přečíst návod a po někom chceš aby si ho přečetl za tebe a ještě dal sem?
Tak přeji hodně úspěchů!

Tak přeji hodně úspěchů!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 5345
-
od meda2016