Čau! Mám problém: Nejede mi internet, když se mi vypne (režim spánku, mylsím) monitor (Když nejsem delší dobu na netbooku, nebo když ho zaklapnu a poté otevřu) a pak se přihlašuju na můj účet (Dám jen enter), internetový kábl ukazuje vykřičník (ukazuje to neznámou síť a že není internet k dispozici). Tento problém mě štve, a dělá to od toho co jsem si ho koupil (cca 3-4 týdny).
Můj netbook: Packard Bell Dot S
Po vypnutí monitoru nejede internet
Po vypnutí monitoru nejede internet
Naposledy upravil(a) Eastrin dne 21 dub 2013 18:45, celkem upraveno 1 x.
''Nelegálními se věci stávají tehdy, jakmile se stanou populární''
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
Re: Po vypnutí monitoru nejede internet
Po chvilce se ale PC připojí k internetu ne? 

Musím restartovat netbook a potom to jde...
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
Rozhodně to nesouvisí přímo s vypnutím monitoru.
Podobný problém už se tu párkrát objevil, ale zatím bez úspěšnýho řešení - viz topic 1 a topic 2.
Já si myslím, že je chyba v ovladači tý síťovky a bude potřeba ten ovladač aktualizovat.
Takže potřebuju přesnější označení notebooku, než Packard Bell Dot S (za tím S by ještě něco mělo být).
A taky by se hodil alespoň výrobce tý síťový karty (lze zjistit ve správci zařízení) a operační systém.
Podobný problém už se tu párkrát objevil, ale zatím bez úspěšnýho řešení - viz topic 1 a topic 2.
Já si myslím, že je chyba v ovladači tý síťovky a bude potřeba ten ovladač aktualizovat.
Takže potřebuju přesnější označení notebooku, než Packard Bell Dot S (za tím S by ještě něco mělo být).
A taky by se hodil alespoň výrobce tý síťový karty (lze zjistit ve správci zařízení) a operační systém.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Mel jsem podobny problem -> Driver Update Vyresil
MainBoard : ASUS Z9PE-D8 WS
CPU : Intel Core i7 3970X
RAM : Corsair Vengeance Black 16GB (2x8GB)
GPU : 2x nVidia GTX Titan 2way SLI
SSD : Samsung SSD 840 Series - 256GB
HDD : 3x Seagate SV35.5 - 2TB RAID 0
Zvukovka : Creative Sound Blaster VX
CPU : Intel Core i7 3970X
RAM : Corsair Vengeance Black 16GB (2x8GB)
GPU : 2x nVidia GTX Titan 2way SLI
SSD : Samsung SSD 840 Series - 256GB
HDD : 3x Seagate SV35.5 - 2TB RAID 0
Zvukovka : Creative Sound Blaster VX
Tohle je ten samy problem, takze duplicita: viewtopic.php?f=45&t=107230&p=816163&hilit=packard#p816163
Kde mám najít nejaktuálnější driver?
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Dub 2013 19:08) ---
Mám přesně tenhle kupovanej http://www.alza.cz/packard-bell-dots-c- ... 367599.htm
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Dub 2013 19:08) ---
Mám přesně tenhle kupovanej http://www.alza.cz/packard-bell-dots-c- ... 367599.htm
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
Aktuální drivery jsou na stránce podpory Packard Bell.
V product category se vybere: Netbook -> dot -> dot sc -> Win 7. Na kartě driver je ovladač Lan od Realteku.
V product category se vybere: Netbook -> dot -> dot sc -> Win 7. Na kartě driver je ovladač Lan od Realteku.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Mám dotaz: Stáhnul jsem to a když spustím instalačku tak to mám opravit nebo odinstalovat a nainstalovat znovu?
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Dub 2013 20:36) ---
Tak dal jsem opravit, potom sem restartoval netbook, zaklapnul na 20 sekund netbook, aby přešel do režimu spánku, otevřel a furt stejný problém...
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Dub 2013 20:36) ---
Tak dal jsem opravit, potom sem restartoval netbook, zaklapnul na 20 sekund netbook, aby přešel do režimu spánku, otevřel a furt stejný problém...
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
Doporučuje se spíš odebrat tu síťovou kartu ze správce zařízení, restartovat ntb a po restartu nainstalovat ten ovladač.
Když nezabere ani to, tak bohužel s tím nic udělat nepůjde a v takovým případě bych neváhal s reklamací.
Když nezabere ani to, tak bohužel s tím nic udělat nepůjde a v takovým případě bych neváhal s reklamací.
Odinstaloval jsem ji, ještě potom odebral ze správce zařízení. Pak restartoval netbook a nainstaloval. Furt stejnej problém. Nebo mám jen odebrat ze správce zařízení, restart ntb a pak nainstalovat?
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
Dobrý, takhle je to už udělaný správně.
Tím pádem je chyba buď i v tom ovladači z webu podpory, nebo je to zařízení vadný.
Je to celkem otravná vlastnost a možná bych to prostě reklamoval, jestli tu ještě někdo něco nevymyslí.
Tím pádem je chyba buď i v tom ovladači z webu podpory, nebo je to zařízení vadný.
Je to celkem otravná vlastnost a možná bych to prostě reklamoval, jestli tu ještě někdo něco nevymyslí.
Naposledy upravil(a) _vcn dne 22 dub 2013 22:34, celkem upraveno 1 x.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 28
- 7112
-
od Dejv28
Zobrazit poslední příspěvek
10 čer 2025 21:35
-
-
přerušení napájení periferií po vypnutí PC Příloha(y)
od BeznyFrantaUzivatel » 06 srp 2025 09:12 » v Problémy s hardwarem - 5
- 1491
-
od BeznyFrantaUzivatel
Zobrazit poslední příspěvek
06 srp 2025 12:40
-
-
- 0
- 2536
-
od beestback