Zablokovany pocitac / IP adresa

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

esling
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Zablokovany pocitac / IP adresa

Příspěvekod esling » 26 dub 2013 09:15

Behem me sluzebni cesty v Rakousku mi byla "rakouskou policii" zablokovana moje IP adresa z duvodu pouziti nelegalniho softwaru/shlizeni nelegalnich stranek ci co (ano stahovala jsem neco).
Pri zapnuti PC se mi otevre stranka s popisem co vse jsem porusila atd a ma IP adresa bude odblokovana pouze po zaplaceni pokuty. To jsem nakonec udelala....bohuzel i presto je to jiz tyden (a jsem zpet v CR) a muj pocitac je stale zablokovan a nemuzu udelat vubec nic. Vzdy mi rovnou vyjede blokovaci stranka a muzu PC jedine nasilne vypnout.
Nejaky napad co s tim?

Reklama
Aja12
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Zablokovany pocitac / IP adresa

Příspěvekod Aja12 » 26 dub 2013 09:24

Nejedná se náhodou o podobnou záležitost jako u toho tématu viewtopic.php?f=47&t=105565 ? Pokud ano, stala ses zřejmě obětí podvodu.

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 26 dub 2013 09:24

Skočila jsi na špek, žádná rakouská policie, ale vir. http://www.viry.cz/policie-cr-zdrazuje/

Dostaneš se do nouzového režimu?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

esling
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod esling » 26 dub 2013 11:43

DIky moc, to je presne totez, jen to mam v nemcine nebot se mi to stalo v rakousku. Jsem docela PC antitalent...co myslis nouzovym rezimem? :-)

divine
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod divine » 26 dub 2013 12:08

Při startu PC opakovaně mačkej F8 a vyber "nouzový režim". Pokud se do něj dostaneš, tak zkus bod obnovení.
Pokud píši bez diakritiky, tak jsem na mobilu!

Návod na základní diagnostiku počítače

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”