Není to sice problém ale i tak se zeptám :) teď jsem si kupoval nový procak ramky i základku... První 2dny proste Word of warcraft na very high bez anti-aliasing a skyrim s těží střední.. A najednou dneska proste wowko na ultra 8x anti-aliasing a skyrim na střední upe v pohodě a vysoké na 40fps... Nějaké vysvětlení? žádný OC neprobehl :) Používám Tapatalk super aplikace pro fóra na android
Zakladní deska : MSI FM2-A85XA-G65 Procesor :Athlon X4 750K Grafická karta : GIGABYTE GTX 660 Ultra Durable 2GB Paměti : Kingston HyperX 10th Year XMP 2x4GB Zdroj : Seasonic SS 500 ET Case : Eurocase MiddleTower Monster II 9201
Používám Tapatalk super aplikace pro fóra na android
Zakladní deska : MSI FM2-A85XA-G65 Procesor :Athlon X4 750K Grafická karta : GIGABYTE GTX 660 Ultra Durable 2GB Paměti : Kingston HyperX 10th Year XMP 2x4GB Zdroj : Seasonic SS 500 ET Case : Eurocase MiddleTower Monster II 9201
Třeba má tvůj procesor integrovanou grafiku. Původně to jelo na ní a pak jsi to nějakou náhodou přepl na nvidii, jiné vysvětlení nevidím.Jaký máš procesor a grafiku?Platí to v podpisu?
A nenainstaloval jsi třeba nějaké ovladače? když se jedná o ty nové komponenty? nebo jsi jej windows 7 (pokud vlastníš) nainstalo sám a nevěděl jsi o tom
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari "Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Podpis platí :) a nenainstaloval nemam pro to vysvětlení
No jestli jsi přeinstaloval Windows, tak běžíš s čistým štítem, což znamená že nemáš zašpiněný pc zbytečnými programy a soubory. A to také znamená že bude rychlejší než před reinstalací. Pokud to je takhle, tak bych se nedivil.
Neřídím se podle toho, že čas jsou peníze,ALE, klidně mě citujte jako "MM" (je to kratší pro skrblíky). Microsoft Windows XP Professional SP3 Fujitsu SIEMENS Intel Pentium III Mobile CPU 1200 MHz 1,20 GHz 496 MB RAM = můj voříšek
Aktualizace komponent grafického subsystému prostřednictvím Windows Update.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní -naše problémy jsou pouze v naší hlavě -okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ -nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
Zdravím, mám problém s nečekanými poklesy výkonu na svém počítači, který používám hlavně na lehčí 2D grafiku a občasné hraní her. Mám stroj s procesorem Intel Core i7 (9. generace), 16 GB RAM a grafickou kartou NVIDIA GTX 1660. Po nějaké době...
Poslední příspěvek
Ahoj, zajímalo by mě jak dlouho ten problém řešíš ? Mam stejný problémy asi týden, od aktualizací ovladačů grafiky, a systému win 11.
Příspěvek píšu pro kamaráda, jelikož je méně technicky zdatný a problém jsem se mu snažili vyřešit my, nicméně nám došly náboje.
Kamarád má herní počítač, sestava: i9-9900KF, RTX 3080, základní deska ASUS PRIME Z390-P, 32(16) GB RAM...
Ahoj. Včera se mi 4 X samovolně vypnul PC. Opětovně jsem ho musel tlačítkem zapnout. Po 5tem pokusu zůstal trvale vypnutý a už nešel zapnout. Nesetkal se někdo s tímto problémem? Mohla by to být základní deska nebo zdroj? Dík za radu.
Poslední příspěvek
Pokud je to zdrojem, tak by měl být ještě v záruce. Je docela solidní, ale i takový může selhat.
Tím mizerným chladičem jsem měl na mysli ne ten od procesoru, ale ten srandovní kousek plechu nalepený na desce na "kostičkách" kolem...
synovi se poslední dobou samovolně vypíná jeho stařičké PC. Hraje hru nebo cokoliv jiného dělá a PC se mu vypne. Když ho zase zapne, tak se rozsvítí klávesnice a myš, vypadá to, že to najíždí, ale nic, klávesnice a myš zase zhasnou. Najede to...
Poslední příspěvek
Ventilátor na chladiči CPU máš na opačnej strane.A možno teraz aj fúka opačne, do skrine.