Ahoj,
mám problém, že když ve wordu kliknu na druhy písma, tak se celý program kousne a pak se ukončí. Zkusil jsem to odinstalovat a znovu nainstalovat, ale nepomohlo to. Co mám dělat?
Vlastním MS Word 2007 Enterprise.
díky mockrát za pomoc. Potřebuji pracovat, ale tohle mi to docela ztěžuje... :(
//podívej se prosím do Pravidel, jak nemá vypadat název tématu. Zjistíš, že varianta Problém s ... je jedna z těch špatných
//přejmenováno
//mmmartin
Při pokusu o výběr písma se Word kousne a ukončí.*
-
- Pohlaví:
Re: problém s druhy písma
Co to udělá, když zkusíš změnit písmo v jiném editoru? Např. v excelu či word padu?
Ten Word je legální?
Ten Word je legální?
Re: problém s druhy písma
Ahoj,
tak jsem to zkusil v exelu, sice to trochu trvalo, ale nabídka se ukázala. Teď jsem si uvědomil, že když jsem odinstalovával MS office 2010 a pak jsem nainstaloval 2007 s vědomím, že to bude lepší, tak jsem si asi i omylem smazal všechny poznámky z OneNote. Nejde to ještě někde zachránit? Mám tam 3 minulé měsíce učení a teď jsem asi o všechno přišel? :(
díky za pomoc...
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Kvě 2013 11:39) ---
Tak dobrý, poznámky jsem naštěstí objevil teď při zálohování v dokumentech, sice nejdou otevřít, neboť to hlásí, že byly vytvořeny starší verzí MS Office, ale jinde je otevřu...
Takže není to s tím wordem nějaký vir? není třeba přeinstalovat celý OS?
tak jsem to zkusil v exelu, sice to trochu trvalo, ale nabídka se ukázala. Teď jsem si uvědomil, že když jsem odinstalovával MS office 2010 a pak jsem nainstaloval 2007 s vědomím, že to bude lepší, tak jsem si asi i omylem smazal všechny poznámky z OneNote. Nejde to ještě někde zachránit? Mám tam 3 minulé měsíce učení a teď jsem asi o všechno přišel? :(
díky za pomoc...
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Kvě 2013 11:39) ---
Tak dobrý, poznámky jsem naštěstí objevil teď při zálohování v dokumentech, sice nejdou otevřít, neboť to hlásí, že byly vytvořeny starší verzí MS Office, ale jinde je otevřu...
Takže není to s tím wordem nějaký vir? není třeba přeinstalovat celý OS?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3232
-
od L.L
Zobrazit poslední příspěvek
23 lis 2024 07:50