Chybí kreativita Vyřešeno

Tvorba grafiky, grafické programy a vše o nich…

Moderátor: Mods_senior

SlowDowns
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Chybí kreativita

Příspěvekod SlowDowns » 07 kvě 2013 16:49

Dámi a dámové / páni a páničky

Chci si udělat herní logo pro svůj YT kanál ,ale chybí mi kreativa. Vše dělám v Adobe Photoshop CS5. Když začnu tvořit a chci něco vymyslet v hlavě mi lítají logo známých firem místo nápadů. :D Takže prosím nevíte jak udělat logo nebo jak si zlepšit kreativitu. Divný dotaz ,ale vaše pomoc by mi pomohla :) Děkuji

Reklama
faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Re: Chybí kreativita  Vyřešeno

Příspěvekod faraon » 07 kvě 2013 17:17

Jak zlepšit kreativitu? Vykašli se na celý Photoshop, vezmi skicák a pastelky, jdi někam do lesa nebo k řece, hodinu čuchej kyslík, poslouchej šumění a koukej na mraky, a budeš se divit co tvůj mozek začne vyvádět! Případně to provozuj častěji, pokud by to (v případě příliš těžké otravy civilizační demencí) nezabralo napoprvé.

Když se Seymoura Craye, konstruktéra nejvýkonnějších superpočítačů na světě od sedmdesátých do devadesátých let, zeptali jaký CAD software nejradši používá, odpověděl: "Blok čtverečkovaného papíru a trojku tužku."
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Chybí kreativita

Příspěvekod guest » 07 kvě 2013 17:19

Když se Seymoura Craye, konstruktéra nejvýkonnějších superpočítačů na světě od sedmdesátých do devadesátých let, zeptali jaký CAD software nejradši používá, odpověděl: "Blok čtverečkovaného papíru a trojku tužku."

To je bezva, to si půjčím. :-)

SlowDowns
Level 2
Level 2
Stav:

Re: Chybí kreativita

Příspěvekod SlowDowns » 07 kvě 2013 17:30

faraon píše:Jak zlepšit kreativitu? Vykašli se na celý Photoshop, vezmi skicák a pastelky, jdi někam do lesa nebo k řece, hodinu čuchej kyslík, poslouchej šumění a koukej na mraky, a budeš se divit co tvůj mozek začne vyvádět! Případně to provozuj častěji, pokud by to (v případě příliš těžké otravy civilizační demencí) nezabralo napoprvé.

Děkuji dost mi to promluvilo do duše.

Zpět na “Design a grafické editory”