Zdravím,
používám k připojení na internet Wi-Fi kartu Broadcom 802.11g. Funguje dobře,ale po instalaci utility pro TP-LINK nejde to síťové připojení s Broadcom zakázat,ani odstranit (v menu je to nepřístupný (enabled=false)). Má někdo tip co s tím ? (jak umožnit zákaz,případně i odstranění připojení)
Nelze zakázat síť WinXP
-
- Pohlaví:
Re: Nelze zakázat síť WinXP
Podle hlášky by to mělo jít zakázat při odpojeném internetu.
Jak odpojeném internetu ? Odpojil jsem anténu -síť je s křížkem,ale zakázat,ani odstranit to nejde.
Jo a když chci zakázat internet,tak musím zakázat v seznamu hardware tu Wi-Fi síťovku.
Jo a když chci zakázat internet,tak musím zakázat v seznamu hardware tu Wi-Fi síťovku.
Občas se člověk potřebuje odpojit od internetu,navíc -v pondělí mi přijedou předělávat síť na 5GHz a bude to zapojený jinak.Ta síťovka Broadcom se může pak vyhodit.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Kvoli comu si instaloval utilitu, ked to funguje aj bez nej ?
Odinstaluj utilitu a pojde ti zakazat pripojenie.
Odinstaluj utilitu a pojde ti zakazat pripojenie.
>Přece se můžeš odpojit když to zakážeš v systray.< To právě nejde.
Wordstar14> Koupil jsem si ten TP-Link na NTB a chtěl jsem to odzkoušet na stolním PC.Po odinstalaci utility i driveru pro TP-LINK to dělá to samý co teď.
Wordstar14> Koupil jsem si ten TP-Link na NTB a chtěl jsem to odzkoušet na stolním PC.Po odinstalaci utility i driveru pro TP-LINK to dělá to samý co teď.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
A zakazujes spravne pripojenie ?
Ono tych pripojeni tam moze byt aj viac, kazde pre urcity interface (napriklad pre LAN kartu).
Predsa bez driveru wifi karta nefunguje, tudiz ziadne pripojenie (specificke pre wifi kartu) nemoze ani vytvorit.
Este zbyva restartovat pocitac.
Ono tych pripojeni tam moze byt aj viac, kazde pre urcity interface (napriklad pre LAN kartu).
Predsa bez driveru wifi karta nefunguje, tudiz ziadne pripojenie (specificke pre wifi kartu) nemoze ani vytvorit.
Este zbyva restartovat pocitac.
>A zakazujes spravne pripojenie ?< jj
LAN kartu jsem měl původně zakázanou v BIOSu.Povolil jsem ji a nainstaloval ovladač -vytvořilo se nové připojení k síťi.Teď zjišťuju,že nejde odstranit ani to,ale povolit a zakázat jde.
>Este zbyva restartovat pocitac.< Nějak nechápu -restartoval jsem ho Xkrát
LAN kartu jsem měl původně zakázanou v BIOSu.Povolil jsem ji a nainstaloval ovladač -vytvořilo se nové připojení k síťi.Teď zjišťuju,že nejde odstranit ani to,ale povolit a zakázat jde.
>Este zbyva restartovat pocitac.< Nějak nechápu -restartoval jsem ho Xkrát
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
To uz budes mat celkom slusne dohnojene tymi tvojimi pokusmi.
Reinstall alebo obnova zo zalohy pomoze.
Na kieho oneho zakazujes LAN kartu v Biose ?
Ved staci zhodit linku, alebo vymazat routovaci smer ak potrebujes zrusit aktivitu na tom interface.
Reinstall alebo obnova zo zalohy pomoze.
Na kieho oneho zakazujes LAN kartu v Biose ?
Ved staci zhodit linku, alebo vymazat routovaci smer ak potrebujes zrusit aktivitu na tom interface.
-
- Pohlaví:
Jenže se to povoluje a zakazuje ve správci zařízení. Takže do správce zařízení a zde ten broadcom zakaž.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3233
-
od sasshrek
Zobrazit poslední příspěvek
08 zář 2024 15:12