Ovladače na komponenty a přeinstalace windows Vyřešeno
Ovladače na komponenty a přeinstalace windows Vyřešeno
Již delší dobu se chystám přeinstalovat svoje windows XP na windows 7, proto se vás chci zeptat kde mám ovladače stáhnout. Také bych uvítal návod jak nezmrvit nastavení BI@SU kvůli bootingu a instalace windows. Díky předem za rady.
-
- Pohlaví:
Re: Ovladače na komponenty a přeinstalace windows
Vítej na PC-HELP!
Vzhledem k tomu, že jsi nový, odpustím si obvyklé komentáře až na jeden - jak asi máme zjistit ovladače, když nenapíšeš co to je za hardware a jaký systém hodláš instalovat? Windows 7 jsou v několika verzích a ty jsou ještě 32 a 64 bitové.
A především si ověř, zda tvůj HW vůbec sedmičky rozchodí. Na mrkvosoftích stránkách na to je utilitka.
Vzhledem k tomu, že jsi nový, odpustím si obvyklé komentáře až na jeden - jak asi máme zjistit ovladače, když nenapíšeš co to je za hardware a jaký systém hodláš instalovat? Windows 7 jsou v několika verzích a ty jsou ještě 32 a 64 bitové.
A především si ověř, zda tvůj HW vůbec sedmičky rozchodí. Na mrkvosoftích stránkách na to je utilitka.
Ovladače jsem našel na oficiální stránce výrobce mojí základovky a bi@s možná taky zvládnu
-
- Pohlaví:
Šikulka. A ani to nebolelo viď. Jedinou změnu, kterou můžeš v BIOSu udělat je nastavení SATA módu na AHCI - to sedmičky už umí. Dál budeš muset zvolit bootování z mechaniky.
to už vím booting mechaniky jsem videl v nejednom videu a zase tak těžké to není
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2967
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 říj 2024 09:21
-
- 10
- 2851
-
od HelFix
20 čer 2024 22:04
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4660
-
od kecalek
22 led 2025 11:01
-
-
- 6
- 7848
-
od zeus