Pro všechny maturanty - jak jste dopadli?
Pro všechny maturanty - jak jste dopadli?
Tak co Maturanti, jak dopadli Maturitní zkoušky ? :) Bylo to o nervy a neúspěšně, nebo nakonec jste to nějak zvládli? 

Naposledy upravil(a) Ltb dne 27 kvě 2013 23:01, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
Re: PRO VŠECHNY MATURANTY!!! :)
OT/ A co ty? Ja uz mam po maturite...
Dneska jsem dělal ústní a úspěšně.
Jinak všechny jsem dal...

Mě to čeká za rok. No byl jsem se dnes podívat na ústní z angličtiny a moc dobré pocity z toho teda nemám 

Čekal jsem to horší, ale pokud celé 4 roky učitele neprovokuješ a neděláš u nich bordel, tak tě mají aspoň trošku rádi a pomůžou ti. Oni sami ví, že jsi nervózní.. :) Připravoval jsem se asi něco málo kolem 3 týdnů...
Re: Pro všechny maturanty - jak jste dopadli?
Bordel nedělá, je to moc pracný
Ale ze té angličtiny mám obavy no. Češtinu a odborné předměty vidím bez problému.

Tak to gratuluji. Pokud se ucite behem skoly, tak je to v pohode. Ja jsem se zacal ucit 3 dny pred maturitou a vsechno probehlo ok, takze to nic tezkeho neni.
- kingerdc
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mam ta za sebou uz o od 22tyho a uspesne :) a nastesti to nebyla off road maturita 

Acer Aspire 5560G
AMD Quad-Core Processor A6-3420M 2,40 Ghz
AMD Radeon™ HD6520G + 7670M with 1 GB Dedicated VRAM
8 GB DDR3
750 GB HDD
Windows 7 Home Premium 64-bit
AMD Quad-Core Processor A6-3420M 2,40 Ghz
AMD Radeon™ HD6520G + 7670M with 1 GB Dedicated VRAM
8 GB DDR3
750 GB HDD
Windows 7 Home Premium 64-bit
"Zkoušku z dospělosti" už máme aspoň za sebou! 

- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
zkouška z dospělosti se tomu nedá vůbec říkat 
já se učil taky pár dní a dal jsem to, na jeden předmět jsem se vysral úplně a vymejšlel k čemu vůbec Android je, a za 2
u ústních záleží hodně na učitelích jak jste je dráždili a jak moc vás budou chtít zkoušet - někde si pokecáte a projdete a někde si to fakt musíte vydřít
hlavně češtinu - literaturu - bych moc nepodceňoval
matiku didaktickej test bych dal i se zš - letos tam bylo snad 50% příkladů na lineární rovnice, prostě výsměch

já se učil taky pár dní a dal jsem to, na jeden předmět jsem se vysral úplně a vymejšlel k čemu vůbec Android je, a za 2

u ústních záleží hodně na učitelích jak jste je dráždili a jak moc vás budou chtít zkoušet - někde si pokecáte a projdete a někde si to fakt musíte vydřít
hlavně češtinu - literaturu - bych moc nepodceňoval
matiku didaktickej test bych dal i se zš - letos tam bylo snad 50% příkladů na lineární rovnice, prostě výsměch
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
zato vloni ta matika byla celkem průser.. u nás to neudělala asi polovina lidí a to jsme ekonomický lyceum, většinu lidí z obchodky k maturitě ani nepustili.. my rozumnější jsme si dali angličtinu a dějepis a byl celkem klid 
a, že u ústních záleží na tom, jak jsme dráždili učitele, to je možná pravda, ale vždycky se nějakej blbec najde.. třeba já jsem věděl, že toho blbce budu u maturity potřebovat, tak jsem byl v klidu a asi na jedinýho se na mě pak u maturity vysral a poradil i těm největším grázlům..

a, že u ústních záleží na tom, jak jsme dráždili učitele, to je možná pravda, ale vždycky se nějakej blbec najde.. třeba já jsem věděl, že toho blbce budu u maturity potřebovat, tak jsem byl v klidu a asi na jedinýho se na mě pak u maturity vysral a poradil i těm největším grázlům..
U nás nedal tento rok z 5-6 lidí nikdo. Matika byla zase jako maturita nejtěžší pro všechny Maturanty! Já jsem si na to naštěstí vydřít nemusel, protože učitele jsem ty 4 roky "nesral" a docela pomohli.
Jinak na AJ jsem se jenom jednou podíval a dal jsem ústní na excelentní výkon, jak říkala učitelka. 

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”