Dobry den,
myslím si o sobě ,že nejsem uplně lama takže jsem se rozhodla ,ze mam starz modem od UPC a oni mi dovezou novy cisco abych mohla prijimat 60Mbit ,a rekla sem,ze to zvladnu samoinstalaci operatorce....Coz si myslim,ze ano jde jen o prehozeni Coaxialu,ale dotaz je: je tam koaxial nejak nasroubovany nebo nasazeny? Ja bych nerada neco urvala,i kdyz vim co mam delat tak tenhle detail bych se rada zeptala.... Dekuji PS: jde mi jen o to ho zapojit aby sel kabel a net... to nastaveni na IP adrese pro Wifi pres 192. atd uz zvladnu v pohode..(alspon doposud sem nemela nikdy problem)
Samoinstalace modemu od UPC modem Cisco Vyřešeno
Re: Samoinstalace modemu od UPC modem Cisco
Ahoj,
zvládneš to doopravdy sama. Kabel na modemu je chycen na závit. pouze vyšroubuješ. Oni ti stejně vše udělaj. Musí to nastavit sami, protože si něco zapisují. Přijdou, vezmou starý modem, zapojej nový modem a jdou.
zvládneš to doopravdy sama. Kabel na modemu je chycen na závit. pouze vyšroubuješ. Oni ti stejně vše udělaj. Musí to nastavit sami, protože si něco zapisují. Přijdou, vezmou starý modem, zapojej nový modem a jdou.
Aha takze samoinstalace neznamena to,ze musim byt nachystana s odmontovanym modemem u dveri a jen to s nima prohodit? Pak nevim co teda mysli tou samoinstalaci:)
Správně by to tak mělo být. Ale oni stejně ještě vypisují papíry, takže to nech všechno na nich. K čemu je samoinstalace? K tomu, že si člověk řekne "to neumím, zaplatím si 400Kč za instalaci" a už jsou o něco bohatší. Navíc jsem se nesetkal s technikem, který není ochotný. Naposled tady zůstal jejich technik 3 hodiny a řešil se mnou probíjení televize(když jsem se ji vzadu dotknul a připojil jsem anténu, tak probíjela) a nakonec jsme ještě pokecali o PC.
Jo mas pravdu ty technici na rozdil od jejich call centra a obchodniku jsou lide se selskym rozumem
Ano, takže se nemáš čeho bát 

Re: Samoinstalace modemu od UPC modem Cisco Vyřešeno
diky za rady a preji hezky den.uzaviram tema
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 6768