Ahoj,
mám veliký problém. Vytvořil jsem si ve Visual Basicu jednoduchý launcher, který spustí Javovskou aplikaci. S Visual Basicem jsem se v tomto případě setkal poprvé, ale vše jsem udělal podle jednoho videa na Youtube.
Launcher se spustí, ale když kliknu na tlačítko "Hraj", nahlásí to tuto chybu: Přístup k cestě D:\$RECZCLE.BIN\S-1-5-21-188694241-2013645357-3431159597-1000
Když kliknu na jiné tlačítko ("o autorovi"), tak to zase hlásí tuto chybu: Přístup k cestě C:\Config.Msi\ byl odepřen.
Posílám různé screeny, můžu poslat i celý můj projekt i se Skladníkem (ta javovská hra). Hodně jsem googlil, ale bezvýsledně. Zkoušel jsem to i na jiném PC, ale stejná chyba... Dokonce, i když to spustím jako správce.
Spuštění .jar souboru ve visual basicu 2010
Re: Spuštění .jar souboru ve visual basicu 2010
Do shellu nemuzes dat stejny prikaz jako do "spustit" ve Windows a doufat ze si to s tim nejak poradi.
Javovou aplikaci je treba spoustet pres java.exe, textak pres notepad.exe a web pres iexplorer.exe.
Takze treba "java.exe -jar d:\skladnik\skladnik.jar, a je dost pravdepodobne ze za tim maji byt nejake parametry pro ten shell. Taky bych vyhazel ze vsech cest diakritiku.
Javovou aplikaci je treba spoustet pres java.exe, textak pres notepad.exe a web pres iexplorer.exe.
Takze treba "java.exe -jar d:\skladnik\skladnik.jar, a je dost pravdepodobne ze za tim maji byt nejake parametry pro ten shell. Taky bych vyhazel ze vsech cest diakritiku.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 01 čer 2013 20:49, celkem upraveno 1 x.
aha, tak to díky... jak by ty příkazy tedy měly vypadat?
Jeste bych tam pridal kontrolu, jestli ty cesty skutecne existuji - a jestli je instalovana Java.
java je určitě nainstalovaná (dělál jsem to v NetBeans všechno, takže java aktuální - JDK7)...
Delas tu aplikaci jen pro sebe nebo i pro dalsi lidi?
Takhle jak to je ted to bud bude psat nesmyslne chyby, nebo to nebude delat vubec nic pokud ty cesty nebudou existovat.
Takhle jak to je ted to bud bude psat nesmyslne chyby, nebo to nebude delat vubec nic pokud ty cesty nebudou existovat.
Dnešní Widle už nemají příkaz start? Tím se dal z příkazového řádku spustit libovolný soubor a otevřel se automaticky v příslušném programu podle asociace přípony, například:
start C:\Dokumenty\Dopis.doc
start C:\Dokumenty\Dopis.doc
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Bude to pro více lidí. Ale to mám ošetřené tím, že se při instalaci daný soubor nainstaluje do adresáře, kde je hra, a pak bude stačit napsat pouze název aplikace v adresáři (na videu youtube mu to tak fungovalo...)
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Čer 2013 21:06) ---
Ano, v CMD to normálně funguje, ale potřebuji udělat .exe soubor, který spustí .jar soubor. Neví tedy někdo, jak to udělat jednodušeji než v tom Visual Basicu?
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Čer 2013 21:17) ---
tak prozatím vyřešeno asi nejjednodušším způsobem, který lze aplikovat - vytvořil jsem zástupce, kterému jsem přiřadil ikonku a umístil do instalačky. Tam jsem nastavil, že se to má jako jediné objevit na ploše...
díky za pomoc...
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Čer 2013 21:06) ---
Ano, v CMD to normálně funguje, ale potřebuji udělat .exe soubor, který spustí .jar soubor. Neví tedy někdo, jak to udělat jednodušeji než v tom Visual Basicu?
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Čer 2013 21:17) ---
tak prozatím vyřešeno asi nejjednodušším způsobem, který lze aplikovat - vytvořil jsem zástupce, kterému jsem přiřadil ikonku a umístil do instalačky. Tam jsem nastavil, že se to má jako jediné objevit na ploše...
díky za pomoc...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3367
-
od faraon
Zobrazit poslední příspěvek