Display nezobrazuje
Display nezobrazuje
Zdravím, potřeboval bych radu mam notebook asus F3k 15,4 palce ktery přestal při vkládaní usb pracovat. Myslel jsem že odešel zdroj ale po 2 hodinach odpocinku jsem ho zkusil spustit a najednou fungoval ale nic nezobrazoval nevíte čím by to mohlo byt?? dík za odpověď
Re: Display nezobrazuje
Jsi si jistý, že normálně běží? zkoušel si tam napojit jiný monitor? Pracuje HDD? Ozve se po zapnutí zvuk? (s Win XP se neozve)
Já si myslím, že to bude o dost horší. Mohl odejít graf. adaptér a ten je v ntb prakticky součást desky.
Uživatel petr22 má se servisováním velký zkušenosti a tuhle závadu uvádí u notebooků jako hodně častou.
Na první pohled to vypadá, že přístroj běží, ale přitom základní deska neprojde 'POST' testem.
Já si myslím, že to bude o dost horší. Mohl odejít graf. adaptér a ten je v ntb prakticky součást desky.
Uživatel petr22 má se servisováním velký zkušenosti a tuhle závadu uvádí u notebooků jako hodně častou.
Na první pohled to vypadá, že přístroj běží, ale přitom základní deska neprojde 'POST' testem.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Zpět na “Problémy s hardwarem”